Tag familien med på skattejagt!

Ferie og rejse:

National skattejagt skudt i gang i Danmark. Kør ud i det danske sommerland på Danmarks Skønneste Skattejagt og vind en kør-selv-ferie for hele familien. Sådan lyder opfordringen ifm. lanceringen af en national skattejagt i Danmark baseret på det populære Geocaching – en hobby der dyrkes af mere end 15.000 danskere.

På skattejagt via mobilen
Skattejagten baserer sig på det populære Geocaching, som alene i Danmark har mere end 15.000 aktive geocachere i alle aldre. Geocaching er en udendørs skattejagt, hvor man bruger sin smartphone eller en GPS til at finde skatten – en ’cache’. GPS-koordinater afslører, hvor cachen er gemt. Pointen er, at man lader cachen ligge, når den er fundet, så andre geocachere kan gå på jagt efter samme skat.

Danskerne har udpeget de skønneste steder i Danmark
Det er den globale dækproducent Bridgestone, som står bag skattejagten – men de skønneste steder i Danmark, og dermed skattenes placering, er udpeget af danskerne selv.

Bridgestone har nemlig bedt sine følgere på firmaets danske Facebook-side om at nominere skønne steder i Danmark, som de synes er et besøg værd. Det er der kommet en mængde gode forslag ud af, og i alt 30 steder fordelt over hele landet er endt med at udgøre Danmarks Skønneste Skattejagt.

Køreturen er en del af oplevelsen
Om baggrunden for den nationale skattejagt fortæller marketingansvarlig hos Bridgestone Danmark, Lotte Bodilsen: ”Bridgestone vil ikke bare producere dæk. Vi vil gøre rejsen og køreturen til en oplevelse og inspirere til at tage ruter, hvor der er oplevelser undervejs. Med lanceringen af Danmark Skønneste Skattejagt inviterer vi familien Danmark med ud på en skattejagt, hvor det ikke kun er destinationen, som er et besøg værd – selve køreturen er også en del af oplevelsen.”

Vind en kør-selv-ferie for hele familien
For at deltage i Danmarks Skønneste Skattejagt skal man finde en eller flere af skattene. Det kræver blot en smartphone for at være med. Skattejægerne præmieres undervejs i konkurrencen, som afsluttes i uge 43, hvor der trækkes lod om hovedpræmien, en kør-selv-ferie for hele familien.

Relevant information

Konkurrencebetingelser og oversigt over skattenes placering og tilhørende GPS-koordinater findes på Bridgestones hjemmeside.

Præmier og GPS-koordinater findes her
http://www.bridgestone.dk/geocachingskattejagten/

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk