Oplev verdens skrappeste piloter til VM i Skive

Foto: Skive Lufthavn
Ferie og rejse:

20 lande med mere end 80 piloter deltager, når VM i præcisionsflyvning for motorfly afgøres i juli i Skive Lufthavn.

Du kan opleve verdens dygtigste piloter, når de kæmper om VM guld den 19. – 24. juli. Se programmet her. Præcisionsflyvning er en slags luftens orienteringsløb, hvor piloterne flyver forskellige ruter 300 meter over jorden. Desuden indgår en landingskonkurrence, hvor det handler om at ramme præcist på banen.

Åbningsceremoni Resenlund
Den 19. juli klokken 16.30 tages der hul på begivenhederne ved en åbningsceremoni, som afholdes på plænen ved Resenlund, Strandvejen, 7800 Skive. Alle er velkomne til at komme og overvære ceremonien.

VM i Skive Lufthavn
De efterfølgende dage afvikles mesterskabet iSkive Lufthavn, som danner base for konkurrencen. Herfra vil piloterne i almindelige motorfly flyve op over Skive for at spotte en række mærker på jorden, som skal markeres i piloternes flyverkort.  Piloterne skal flyve tre forskellige ture omkring Skive, og desuden vil der en af dagen blive afholdt en konkurrence med over 300 landinger.

Alle er velkomne til at komme og opleve konkurrencen i Skive Lufthavn, Lufthavnsvej 1, 7840 Højslev.

Der kan forekomme ændringer i programmet, da afviklingen kan blive påvirket af vind og vejr. Du kan holde øje med nyeste informationer her.  

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk