Ny turistfolder: Mad- og Kunstoplevelser 2015

Mad- og Kunstoplevelser 2015
Mad- og Kunstoplevelser 2015
Ferie og rejse:

Mad- og Kunstoplevelser, som præsenterer Skiveegnens lokale gallerier, spisesteder og gårdbutikker mm. Er kommet i ny udgave.

SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har siden nytår haft to praktikanter ansat som led i deres uddannelse; Mona Mikkelsen fra uddannelsen som multimediedesigner i Skive og Louise Jensen fra markedsføringsøkonomuddannelsen i Viborg.

Sammen står de to praktikanter bag genudgivelsen af folderen Mad- og Kunstoplevelser, som præsenterer Skiveegnens lokale gallerier, spisesteder og gårdbutikker mm. Hele 18 aktører fra Skive Kommune er med i folderen. Direktør hos SET, Alice Bank Danielsen, fortæller:

-Som virksomhed kan man måske være tilbageholdene, når det gælder ansættelse af praktikanter fra de lokale uddannelser. Det kræver tid at sætte nye medarbejdere ind i husets opgaver og at lære fra sig, men med en konkret opgave at tage fat på, har vi erfaring med, at praktikken lønner sig for både de studerende og for os som virksomhed.

Mad- og Kunstoplevelser 2015
Turister fra Danmark og udlandet har stor interesse i at besøge Skiveegnens lokale kunsthåndværkere, gallerier, spisesteder, fødevareproducenter og gårdbutikker. Den sidste folder med mad og kunst blev udgivet i 2012, så i år var det tid til en opdatering i form af Mad- og Kunstoplevelser 2015, der er blevet trykt i 5.000 eksemplarer..

Den lille folder, der kom på gaden medio april, indeholder annoncer fra 18 aktører på Skiveegnen med enten en enkeltside eller en dobbeltside. Deriblandt findes der tre udsøgte opskrifter til enten en lækker muslingeforret, en sød æblekage eller en spændende pesto lavet af basilikum. Derudover er der en god blanding af aktører i den nye udgave. Der er alt fra spisesteder og gårdbutikker til gallerier.

Publikationen indeholder et kort, hvorpå der er lavet en rute, så turisterne kan besøge flere steder under deres ophold. Birthe Vestergaard fra SET fortæller:

-Vi har før mødt meget begejstring og interesse for folderen fra både aktører, turister og lokale, så derfor opfodrer vi alle turistaktører til at lægge folderen frem til deres besøgende.

Så løft røret eller brug computeren og bestil Mad- og Kunstoplevelser, der indeholder 32 siders inspiration.

Birthe Vestergaard: biv@skiveet.dk / tlf. 9614 7677
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk