Bispens Marked - Vestjyllands største middelaldermarked

Ferie og rejse:

Kom til Bispens Marked - Vestjyllands største middelaldermarked i næste uge på Spøttrup Middelalderborg og oplev livet i middelalderen. Her kan du møde vaskeægte riddere på flotte heste i fuld udrustning, der udfordrer hinanden i ridderturneringer. På markedspladsen kan der købes smykker, lertøj, læderting og smukke stoffer.

Som Muse®um skive skriver på deres hjemmeside:

"Træd nærmere, dem som kommer sidst får de dårligste pladser" lyder det fra Max Heratikus. En markedsgøgler af guds nåde, som henrykker både store og små. "Gør plads! Knægten skal for retten for tyveri og straffen bliver ikke mild!" råber Ridder Martin, mens hans soldater slæber af sted med knægten. I det fjerne høres kanonerne, som buldrer mod Borgen. En flok lejesoldater angriber Borgen, og snart er kampen i gang. På turneringsbanen sidder ridderne på deres flotte heste i fuldrustning, og venter på heroldens signal. Høje lyde af sværd der krydser sværd høres fra kamppladsen. Krigere i fuldrustning udfordrer hinanden i på turneringsbanen.
Tilbage på pladsen går snakken lystig, og der falbydes alskens varer, så som smykker, lertøj, læderting og smukke stoffer. Og melder sulten sig, så har kokken tændt op i grillen, hvor maden serveres i hyggelige omgivelser midt i middelalderen!

Guds fred til alle og vel mødt til Bispens Marked 2015!

Læs mere på: http://www.museumsalling.dk/bes%C3%B8g/sp%C3%B8ttrup+middelalderborg/bispens+marked

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk