Kom og få gode ski-råd af Thomas Uhrskov

Foto: Thomas Uhrskov
Ferie og rejse:

Torsdag den 4. oktober kan du møde ski-entusiasten Thomas Uhrskov i Viborg. Her står Danske Bank bag et gratis ski-event for alle interesserede i BDO Loungen på Energi Viborg Arena.

Sommeren er lige knap ovre, men allerede nu er mange i fuld gang med at planlægge vinterens skiferie. Og vil du gerne have inspiration med på vejen - om destinationer, udstyr og forsikringer - så er arrangementet ”Klar, parat, skiferie!” måske noget for dig. På aftenen bliver der også servereret en vaskeægte østrigsk menu.  

Sammen med Sport24 i Skive inviterer Danske Bank til et spændende møde, hvor du bliver præsenteret for det nyeste gear og får råd om forsikringer til skiferien. Derudover kommer Thomas Uhrskov, der er er kendt for hans skiprogrammer på TV2, og øser af sine store viden om skiområder, teknik og forberedelse – og ikke mindst en masse gode skihistorier.

”Vi håber, at mange både fra Skive, Aars, Bjerringbro og Viborg har lyst til at få lidt inspiration og gode råd til skiferien. Og det er jo ikke kun for Danske Banks kunder. Alle er velkomne”, understreger Per Carlsen, filialdirektør for Danske Banks privatkunder i hele området.

Både før og efter arrangementet vil det også være muligt at se og prøve skiudstyr fra Sport24, og der vil på aftenen være gode rabatter på skibriller, skijakker samt ski og støvler. Arrangementet er gratis, og det er muligt at tilmelde op til to deltagere på www.danskebank.dk/ski. Der er dog begrænset antal pladser, så tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk