Flere sæder på eftertragtet morgenafgang ud af Midtjylland

Foto: Jan Sand
Ferie og rejse:

DAT har i længere tid været plaget af et udpræget luksusproblem på de eftertragtede morgenafgange, ud af Midtjyllands Lufthavn.

DAT har i de seneste måneder haft fuldt bookede fly på de populære morgen afgange, ud af Midtjyllands Lufthavn. Det løser virksomheden nu ved at sætte en større maskine ind på den populære morgenafgang kl. 7.00, fra mandag den 15. januar.

”Ved en større rokade internt er det lykkedes os at få frigivet en ATR 72 med 66 sæder så vi fremover kan møde den større efterspørgsel på morgenflyet fra Midtjylland.” udtaler Jesper Rungholm, CEO hos DAT.

Den øgede kapacitet er også en kærkommen nyhed for Midtjyllands Lufthavn, der længe har arbejdet, og håbet på at få flere sæder på de populære morgenafgange.

”I Midtjyllands lufthavn er vi rigtig glade for nyheden om, at der allerede nu bliver sat større ATR fly ind på vores rute til København, særligt på morgenafgange, da vi har mærket en markant stigende efterspørgsel og derfor udsolgte afgange i de sidste par måneder.” udtaler Frans Bjørn-Thygesen, CEO i Midtjyllands Lufthavn, og fortsætter ”De større fly fra DAT, på flere af de 9 daglige afgange vil skabe den øgede kapacitet vi og erhvervslivet har efterspurgt. Det vil derfor også understøtte den forventning vi har til passagervækst i 2018.” udtaler en glad Frans Bjørn-Thygesen.

Den øgede kapacitet vil hovedsagelig kunne mærkes på morgenafgangene mandag, tirsdag og onsdag fra den 15. januar

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk