Ferieparadis stærkt på vej tilbage

Ferie og rejse:

Ferieparadiset Sharm el Sheikh er stærkt på vej tilbage.

Turisterne er godt på vej tilbage til Sharm el Sheikh i Egypten, hvor der er sommer hele året og kun 5 timers flyvetur direkte.

”Vi er derfor stolte af, at vi nu også kan åbne en direkte flyrute fra Billund til Sharm el Sheikh fra 26/6 - hvor vi vil have afgang hver fredag året rundt, og som vil komplimentere vores ugentlig rute fra Kastrup lufthavn hver lørdag.”

”Det lille ferieparadis på spidsen af Sinaihalvøen ved Rødehavet - har siden det arabiske forår været hårdt ramt af de uroligheder der har været i Egypten, til trods for at der har være roligt og fredeligt hele tiden i Sharm el Sheikh”: Fortæller Lis Vogelius, daglig leder i Amisol Travel DK.

”Vi har tidligere mærket at mange af vores skandinaviske gæster har været nervøse for at rejse, selv om det Danske Udenrigsministerium ikke har noget rejseforbehold for Sharm el Sheikh. Men nu er efterspørgslen kommet tilbage. Vi oplever at gæsterne orientere sig i højre grad geografisk og indhenter informationer om de lokaleforhold, og er derfor blevet mere trygge og skelner mellem områderne. Det betyder nyttig opdateret viden, som jo generelt er vigtig at have - ligegyldigt hvor man færdes rundt i verden.” Fortsætter Lis Vogelius.

”Med Sharm el Sheikhs ørkenklima føles de høje temperaturer helt anderledes end den fugtige varme, som gør at destinationen er aktuel året rundt og vandtemperaturen sjældent når under 22 grader som er betingelsen for at koralrevet skal kunne leve.

En fantastisk destination for alle aldre, og med en stor vifte af hoteller i alle kategorier, et godt udflugtsprogram og attraktive priser, er vi sikre på at kunne stikke særligt ud i forhold til de større charteroperatører i området.” Forklarer en overbevisende Lis Vogelius

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk