Dansk flyselskab holder januarudsalg på indenrigsbilletter

Foto: Jan Sand
Ferie og rejse:

Det er ikke hver dag, at et flyselskab holder januarudsalg – og især ikke på indenrigsbilletter. Men det gør DAT, og der er penge at spare.

Vi oplever hvert år den store bølge med januarudsalg, når man bevæger sig gennem gågaderne i de danske byer. Men indenrigsbilletter har været holdt ude af konkurrencen.

Det skal der laves om på, udtaler Jesper Rungholm, CEO hos DAT:

Vi vil fremover lave udsalg med passende mellemrum. Der er perioder med færre flyrejsende, hvor vi har overskud af pladser, og hvorfor ikke sætte dem på udsalg? Så får vi også gjort opmærksom på vores i forvejen lave priser på indenrigsruter.

Billige billetter til og fra København
Det er især flybilletterne til og fra Københavns Lufthavne, som kommer på udsalg. Det skyldes bl.a. lufthavnens nye initiativ, hvor DATs omkostninger sænkes markant til den første april.

Den første april sænker CPH vores omkostninger med 35%, og samtidig ser vi en nedgang i vores passagertal på indenrigs, og det giver anledning til at tænke nyt,” forklarer Jesper Rungholm, og fortsætter:

Udover udsalg, vil vi også tilbyde en permanent nedsættelse på billetter til seniorer og studerende.”

Det betyder, at DAT holder januarudsalg i 24 timer, fra i dag den 11. januar kl. 15.00. Og der er penge at spare for københavnerne, midtjyderne og bornholmerne.

Du kan nemlig flyve fra Midtjyllands Lufthavn til Københavns Lufthavne for kun 199 kr. For at komme den anden vej – til det midtjyske – er prisen nu kun 249 kr.

Endnu billigere er det for bornholmerne, som skal til København. Kun 99 kr. for flybilletten til København, og 249 kr. fra Københavns Lufthavne til Bornholms Lufthavn.

Bemærk, at de oplyste priser er kun ved køb af tur-/retur flybilletter, og antallet af billetter er begrænset. 

Fast lav pris til seniorer og studerende
Desuden vil DAT være den nye transportform for alle seniorer og studerende, som rejser fra henholdsvis Bornholm og Midtjylland til og fra København.

Fra dags dato bliver prisen kun 199 kr. for seniorer og studerende på ovennævnte ruter hos DAT. Dette er endnu et tiltag, som flyselskabet foretager for at styrke dansk indenrigsflyvning.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk