Bussen siger kombardo til Viborg

Foto: Kombardo
Ferie og rejse:

Kombardo Expressen er Molslinjens buskoncept, som kører til København fra Aarhus, Aalborg, Randers og Rønne. Nu tilføjes Viborg til rækken af jyske byer med en direkte rute til København med i første omgang 14 ugentlige afgange hver vej.

”Med en ny rute fra Viborg tilbyder vi, at endnu flere personer kan nyde pausen og udsigten på turen over Kattegat. At pausen på turen kan foregå på færgen med 70 km/t i stedet for på en rasteplads, er der mange gæster, der har fået øjnene op for”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen opstod som et samarbejde mellem Herning Turist og Molslinjen om en lynbus-rute mellem Aarhus og København. Ruten blev en øjeblikkelig succes, og siden kom der nye ruter til København fra Aalborg, Randers og fra Rønne på Bornholm.

”Kombardo Expressen begyndte som en løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på deres tur mellem landsdelene. Siden er bussen blevet en vigtig del af vores forretning og danskernes infrastruktur, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressens første tur fra Viborg til København bliver den 29. juni 2020 klokken 07.15 og fra København klokken 07.20. Turen vil vare fire timer og 45 minutter med stop i Aarhus. Opsamlingen af passagerer sker på busholdepladsen ved Viborg Station.

Billetter til og fra Viborg er fra i dag tilgængelige på kombardoexpressen.dk. Om kort tid vil det også være muligt at booke den nye rute på Kombardo Expressens app.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk