Britisk Motor Show 2018 på Strandet Hovedgaard

Foto: Freddy Laursen
Ferie og rejse:

Lørdag den 11. august, fra klokken 10.00-17.00, afholdes der Britisk Motor Show på Strandet Hovedgaard med mere end 150 køretøjer.

Britisk Motor Show er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne og uanset alder på køretøjet.

Konceptet er det samme som forrige år, men træfpladsen er rykket og en smuk herregård, Strandet Hovedgaard, danner nu rammen om vores træf.

Træffet afholdes lørdag den 11. august, hvor Nordfjends i Skive Kommune danner rammerne for overnatning, forplejning og de festlige og kulturelle tiltag. Rundt omkring i området findes flere campingpladser og overnatningsmuligheder, så der er rig mulighed for at blive i området op til træffet. Billetter kan købes på
https://migb.nemtilmeld.dk/6/

Stedet ligger i den fantastiske natur tæt på vandet, så der er rig mulighed for at alle får en skøn weekend.

Om lørdagen danner Strandet Hovedgaard rammerne om selve træffet, hvor alle køretøjer udstilles og der sker en række aktiviteter igennem dagen. Der bliver mulighed for at få noget godt til ganen, der bliver et stort indendørs pub område, indendørs markedsområder hvor man kan gøre en god handel og der er tiltag er i støbeskeen.

Det er vigtigt at understrege at man godt kan deltage i træffet kun om lørdagen på Strandet Hovedgård uden forhåndstilmelding, men arrangørerne vil alligevel gerne have en fornemmelse af hvor mange der deltager og derfor vil en tilmelding være os stor hjælp. Dette sker på BRITISK.dk hvor der også er mulighed for at få mere information.
Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley, og mange andre stolte engelske køretøjer.

Igennem hele weekenden vil der mulighed for at købe dansk og engelsk øl, men også træffets eget øl, MIGB Classic 2018 vil kunne nydes sammen med god mad og andre delikatesser.

Ud over at kigge på en masse funklende køretøjer, så er der også mulighed for at nyde området tæt på Hjarbæk Fjord.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk