Billetter til studerende og seniorer er en succes

Ferie og rejse:

For et halvt år siden lancerede DAT et nyt tilbud til studerende og seniorer. Hen over sommeren har 9% flere studerende og 32% flere seniorer rejst på ruten mellem Midtjylland og København.

Der er minimum fem billetter tilgængelige til studerende og seniorer på alle afgange på ruten mellem Midtjylland og København. Det har betydet, at DAT har haft en stigning på 9% flere studerende og 32% flere senior-rejsende hen over sommeren.

”Hver uge det sidste halve år har vi udsendt et nyhedsbrev, som indeholdt en oversigt, der præcist viste hvilke afgange, der var ledige samt antallet af billetter for en syv dages periode. Derudover har vi lavet et ugentligt opslag på Facebook, siger Robert Rungholm, Commercial Manager i DAT og fortsætter: ”Vores mål var at gøre det nemmere og mere overskueligt og det må siges at virke, med den flotte stigning i antallet af studerende og senior-rejsende. ”

Den billigste billet til studerende / seniorer koster kr. 199 og denne skal bookes senest to dage før afrejse. Hvis man ønsker at rejse på en af vores populære afgange, koster billetten kr. 349.

”Faktisk har 36% af de solgte studerende / seniorer billetter været kr. 349 og det er langt bedre end forventet. Fordelen er, at den kan bookes helt frem til afrejsedagen, og det giver øget fleksibilitet for den rejsende”, fortæller Robert Rungholm.

Billigere billetter
”Flere studerende og seniorer har rejst med os i løbet af sommeren og vores belægning er steget med 20%. Derfor har vi kunne sænke gennemsnitsprisen på alle vores billetter i forhold til sidste år”, slutter Robert Rungholm. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk