Tusinder åbnede Jesperhus Blomsterpark i strålende sol

Familie og fritid:

Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, da Jesperhus Blomsterpark på Mors lørdag slog dørene op til sæsonen.

Det var især de 598 udstillede veteranbiler, der trak flere end 6.500 gæster til sæsonåbningen.

 - Det har været en fantastisk dag. Vi havde alle de 598 udstillede biler på plads i parken på knap 3 timer, ti minutter før dørene åbnede kl. 10, og det har vi aldrig prøvet før. De første veteranbiler holdt i kø allerede et kvarter i syv i morges, fortæller Arrangementschef Karin Nielsen, Jesperhus.

Vellykket 10 års jubilæum
Hun fik for 10 år siden ideen til veteranbiludstillingen i forbindelse med åbningen og siden har det været en voksende succes. Arrangementet er ved at være kendt i hele landet og der var i år flere udstillere fra både Sjælland og Sydals.

- I år forsøgte vi os også med en ny ide for at aflaste indkørslen på selve dagen. Jeg tog fredag aften en tur rundt på campingpladsen i min egen amerikanerbil og trak 50 andre veteranbiler med over i Blomsterparken, som vi fik sat på plads derover. Der var en rigtig god stemning, og alle hyggede sig med det og så  var det også med til at tage trykket af indkørslen fra morgenstunden, siger Karin Nielsen.

Hun byder hvert år samtlige veteranbiludstillere velkommen og vinker på gensyn, når de 598 biler forlader Blomsterparken lørdag eftermiddag kl. 16.00.

- Folk var glade og tilfredse, så det var med et stort på gensyn til vores veteranbiludstilling næste år, siger Karin Nielsen. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk