Tjek om du er kloge Åge

Familie og fritid:

Slut mens legen er god
- Det der med at slutte, mens legen er god, er bare 100% rigtigt og noget, mange voksne gerne vil, siger Bettina Cronquist, ejer af Box Quiz. Vi har lavet Box Quiz Brætspillet på utallige opfordringer til at bygge videre på det velkendte Box Quiz-univers, hvor det er nemt og hurtigt at spille. Det vi hører er, at der er for mange langtrukne quizbrætspil med for lidt leg og action derude. Det er rigtig sjovt at spille spil, hvor målstregen er inden for rækkevidde fra starten, og det er den med Box Quiz Brætspillet.

Box Quiz Brætspillet lægger afstand til andre quizbrætspil
Forskellene til andre konkurrerende quizbrætspil er markant kortere spilletid, uendelige muligheder for at bruge de mange små Box Quiz, man måske allerede har og konstant fornyelse af indholdet. Spillet indeholder desuden 4 helt nye Box Quiz, som kun er i brætspillet: Krop og Sundhed, Jorden Rundt, Dyr og Sportens Verden.

Er Kloge Åge vigtig? Og hvad med os andre?
Hvor mange gange har du ikke siddet i et quizbrætspil med gode venner og været ved at bide tungen af dig selv, fordi du havde det rigtige svar, men ingen mulighed for at komme af med det?

Kloge Åge er vigtig, for når man spiller om paratviden, skal der være rigtig meget plads til lege. I Box Quiz Brætspillet kan alle sætte deres viden på spil hele tiden og komme hurtigere i mål, hvis de virkelig er de Kloge Åger, de selv mener, at de er. Til gengæld bliver Kloge Ågernes modspillere belønnet med 1, 2 eller 3 ryk fremad, hver gang Kloge Ågerne svarer forkert, så der er spillere, som rykker i hver tur. Det betyder, at brætspillet afsluttes hurtigere, end vi kender det fra quizbrætspil i dag, og mens alle spillere er på deres højeste. Og hvis man har lyst til at spille videre, kan man bare tage en omgang til.

Box Quiz Brætspillet kan suppleres med alle de mere 50 små Box Quiz-emner, man måske allerede har derhjemme, og som ellers er ude i butikkerne landet over. På den måde er spillet dynamisk samtidig med, at det hele tiden kan få nyt indhold. 2-4 kan spille sammen, og de kan frit vælge Box Quiz-emnerne til og fra. Box Quiz Brætspillet er ude i butikkerne den 12. oktober.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk