Skive Garden går nye veje i jagten på kommende medlemmer

Foto: Skive Garden
Familie og fritid:

Traditionen tro afholder Skive Garden årligt et åbent hus arrangement ved sæsonstart, men dette år gør de noget helt anderledes.

Skive Garden kommer nemlig ud til Balling Skole den 27. august kl. 18.00 og afholder det første af to åbent hus-arrangementer. Meningen med det nye tiltag er, at komme ud til folket, og ikke kun lade folket komme til Skive Garden. De tror nemlig på, at det vil vække mere interesse hos folk og deraf får lyst til at komme og høre om garderlivet. Bliver arrangementet i Balling en succes, ja, så vil de besøge flere byer omkring Skive fremover.
 
Balling Skole får besøg af Skive Garden
Skive Garden starter med en lille bymarch, så alle kan se hvor flot det ser ud og lyder, når en garde går bymarch. Kl. 18.00 åbner de dørene på Balling Skole, hvor alle tilmeldte bliver budt velkommen med sandwich, vand, te og kaffe.
Formanden vil her holde en kort tale omkring Skive Garden og hvad denne kan tilbyde de nye medlemmer.
Derefter er der rundvisning, hvor alle kan se og høre garderne øve på sine instrumenter. Skive Garden vil med dette vise hvordan deres undervisning kører, og hvilket fællesskab de har på trods af alder. Alt efter hvor mange der møder op, grundet Covid-19 forholdsregler, vil der være mulighed for at afprøve nogle enkelte musikinstrumenter.
Alle fra 7 år og deres forældre er velkommen denne aften. Tilmelding kan ske via Skive Gardens Facebook opslag eller på gardermail@gmail.com senest d. 26. august.
 
Anden etape bliver på hjemmebane
Som vanligt vil de fortsat afholde deres årlige åbent hus i Skive, som er torsdag den 3. september. kl. 18.00 Denne aften vil forløbe som den i Balling, med sandwich, vand, te og kaffe, men i deres egne lokaler på Ådalsskolen i Skive.
Alle fra 7 år og deres forældre er velkommen. Hold øje med Facebook for tilmelding. Skive Garden glæder sig meget til disse to arrangementer, og håber på mange har lysten til en hyggelig aften sammen.
 
Musik-Sjov - nyt tiltag i Skive Garden
Som nyt tiltag i Skive Garden kommer der til oktober et godt tilbud til de nye i musikkens verden. Musik-Sjov er for de yngste, der gennem leg, bevægelse og fællesskab lærer om noder og rytmik, stomp og grundlæggende musikteori. Undervejs vil man få lejlighed til at stifte bekendtskab med flere typer instrumenter.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk