Lokal pige ved at skrive to nye historier

Familie og fritid:

For et år siden fik dengang 12 årige Lærke udgivet sin første bog. Nu er hun i gang med at skrive ikke bare en, men hele to ny historier. Denne gang får fantasien helt frit løb, og den ene historie handler om mærkelige skabninger – og et rumvæsen.

’Lærke har lige læst op for klassen’, begynder Grete Linderoth, som er en af Lærkes lærere på Durup Skole. ’De andre børn var vældigt interesserede i at høre, hvad den unge dame nu har fundet på’.

Selv fortæller Lærke, at den ene historie har endnu en Karl i hovedrollen – denne gang er Kartoffelmos udskiftet med Hopogrul. Foruden en Gertulerkig, som Karl er, handler denne historie om en Sedretyla, en Ferdugter Edderkop og et rumvæsen. Hun fortæller videre, at historien bliver i kategorien ’Fantasi’. Den anden historie har mennesket Mark som hovedperson, men bliver ikke mindre fantasifuld af den grund.

Lærkes far, Thomas, fortæller, at Lærke er en flittig læser af bøger i ’Fantasi’ genren. Han glæder sig til at følge processen og hvis Lærke ønsker det, hjælpe hende med at udgive det færdige resultat.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk