Kom til Børnenes Skoledag i Helm

Foto: Pixabay
Familie og fritid:

Skolegangen står for døren, og derfor mener Helm at børnene skal i fokus. For første gang afholder helm Børnenes Skoledag over to dage med start d. 15. Juni.

Snart lyder skoleklokken, og skoletasken skal pakkes for første gang. Både forældre og børn har set frem til denne dag, så selvfølgelig vil Helm fokusere på at forkæle børnene og have dem i fokus. Der vil være slik, og sodavand til de små, goodiebags ved køb af en skoletaske samt muligheden for at vinde 4 x sæsonpas til Legoland

At finde den rette skoletaske, gælder ikke kun om motivet eller farven. Den skal også have den rigtige pasform og størrelse. Personalet i Helm står klar til at vejlede forældre og børn om alt fra pasform til funktion. Dit barn vil med garanti vokse 10 cm af stolthed, når den rigtige skoletaske er fundet.

Hvornår?
Børnenes Skoledag starter fredag d. 15. juni kl. 10.00 i alle helm butikker og kører frem til og med lørdag d. 16. juni. Find din nærmeste helm butik i følgende byer: Skive, Esbjerg, Herning, Hjørring, Holstebro, Ringkøbing, Silkeborg, Varde, Vejle, Viborg.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk