Julen og julehilsnerne står for døren

Udtrykkene i julekortene er mange, har du bestemt hvem der skal fotografere til dine hilsner i år?
Foto: Christina Søndergaard Memoamour - Memories by CS
Udtrykkene i julekortene er mange, har du bestemt hvem der skal fotografere til dine hilsner i år?
Familie og fritid:

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tid til årets julekort. Skal dine julekort i år prydes af familiens børn skal du nok snart til at bestille tid hos en af Skives dygtige fotografer.

Skal det være et sødt og hyggeligt julebillede, eller et anderledes og tosset foto af hunden? Alle ønsker kan opfyldes i Skive og omegn.

En af de garvede fotografer i Skive er Flemming Worm fra Worm Photo, Vestergade Skive. Flemming fortæller; ”Når man kommer hos mig til en fotosession, er det kvalitet og oplevelse der er i højsædet. For mig er det vigtigt at inddrage den enkelte kunde i en fotografering. Det kan jo være fuldstændig ligegyldigt at jeg føler jeg har det rigtige billede i kassen hvis ikke det er hvad kunden ønsker sig. ”

Flemming Worm tager billeder til julekortene både i hans eget studie i Vestergade, samt et par weekender i Kære Børn på Viborgvej. Flemming fortæller; ”Ja, jeg gør som vi plejer op mod jul.”
Datoerne for julefotografering i Kære Børn er endnu ikke helt fastlagte.

Læs mere om Worm Photo her, eller kig forbi Vestergade 16B.

Eller se hans juletilbud her

Flere fotografer melder allerede nu om alle tider optaget. Har din yndlingsfotograf ikke tid, hvad så med at give et gavekort på en fotografering i julegave?

Christina Søndergaard fra Memoamour, Vestervang Skive, fortæller; ”Jeg gør mit ypperste ved hver eneste fotografering for at give kunden lige netop det billede de ønsker sig. Det handler om at få kunden til at føle sig smuk. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg bliver ekstra glad når en kunde siger, ”jamen jeg troede slet ikke jeg kunne være fotogen”. Men alle mennesker er smukke, det handler bare om at få dem selv til få øjnene op for det. ”

Christina har været selvstændig fotograf i godt to år. Hun har kunder fra det meste af Jylland. ”Jeg startede lige så stille med at tage billeder af min egen datter da hun blev født, og stille og rolig, mens jeg var på barsel, fandt jeg ud af at andre også nød mine billeder. Billeder er minder, og jeg gør alt hvad jeg kan for at fange kærligheden i nuet i billederne. For i bund og grund handler det hele jo om kærlighed, kundens kærlighed til det valgte motiv, og min kærlighed til at fotografere og forevige minderne. ”

Læs mere om Christina Søndergaard og Memoamour her, eller find lige netop din julefotograf i brancheregisteret over fotografiske virksomheder her.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk