Gå på æggejagt i din Lidl-butik og få et påskeæg

Foto: Lidl
Familie og fritid:

Aktiv påskeferie med børnene. I Lidl Silkeborg, Skive og Horsens holder man liv i påsketraditionerne, og i år tager dagligvarekæden fat på endnu en gammel dansk tradition: at trille æg.

Lidl-børnene Anna, Oskar og deres venner har trillet æg og efterladt spor i butikken om, hvor langt æggene trillede. Finder man sporene og gætter den rigtige længde, kan der være gode præmier at hente. Alle deltagende børn får desuden et påskeæg med hjem.

Nogle påskeæg er af chokolade og kan spises, mens andre bliver pustet og malet i flotte farver.

Der er mange gamle danske traditioner i påsken, og i Lidl vil man gerne give dem videre til alle børn og barnlige sjæle. I 2017 præsenterede Lidl børnene for påskens tradition med at finde påskeæg, i 2018 handlede det om gækkebreve, og i år fortæller dagligvarekæden om endnu en dansk tradition med påskeæg: at trille æg.

Samtidig inviterer dagligvarekæden børnefamilierne indenfor til en påskejagt, der giver et af de søde æg af chokolade som belønning for at lege med. Der er også mulighed for at vinde et gavekort til Lalandia samt legetøj fra Lidl.

For at deltage skal børnene finde spor, der er gemt rundt omkring på påskeæg i butikken. Sporene viser tilsammen, hvor langt Lidl-børnene Anna, Oskar og deres venner trillede deres æg. Snup blot et æggeark ved indgangen og begynd jagten på ledetrådene. Konkurrencen er for alle under 18 år, og løber i perioden 7. til 20. april. Det er gratis at deltage.

Trillende æg kan vinde endnu flere æg

At trille æg hører til blandt de mange påskelege med æg som centrum, der har været en del af de danske påsketraditioner i mange hundrede år. De findes i mange variationer, og i nogle udgaver kan deltagerne endda vinde flere påskeæg som præmie. Det kan man fx i den udgave af legen, hvor et farvet ”præmieæg” placeres på en græsplæne, og deltagerne herefter forsøger at ramme ægget ved at trille deres eget æg som i en slags påskeudgave af petanque.

I andre udgaver af legen skal man bruge en skrånende overflade, så man kan se, hvilket æg der triller længst – ligesom Lidl-børnene har gjort.

”Det er skønt at være sammen med sin familie eller venner om en påskeaktivitet, og så er det nemt og enkelt at trille æg. Man skal blot bruge nogle æg og lidt fantasi. Vi ønsker alle vores kunder og deres familie en skøn påske, og vi glæder os til at lege påskejagt med jer i vores butikker”, siger Corporate Communications & CSR Manager i Lidl, Morten Vestberg, og tilføjer med et smil:

”Og har I lyst til at prøve at trille æg, så husk at koge dem først. Ellers bliver det hurtigt et værre griseri”.

Konkurrencen er fra d. 7. til den 20. april 2019. Alle under 18 år bosat i Danmark, undtaget ansatte i Lidl og deres husstand, kan deltage. Man kan deltage i påskejagten i alle Lidls butikker i Region Midtjylland.

Læs betingelserne og find din nærmeste butik på lidl.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk