FDF vil have Skive til at lege mere

Familie og fritid:

FDF vil sætte gang i legen i Skive. Derfor forærer FDFerne i Egeris en stander med tolv lege til byen.

FDF har siden 2010 sat fokus på legen med Legens Dag. I år forærer FDF Egeris i anledningen af Legens Dag 2019 en legestander til byen. Standeren skal stå ved Svend Åges Plads ved Agertoften et år frem.

Standeren kaldes Go Play og er en samling med 12 postkort, som man frit kan tage. På hvert kort er beskrevet en leg. Legene er målrettet børn og unge – men voksne kan også lege med! Antallet af deltagere i legene varierer fra tre personer til 30 eller flere, så det er nemt for alle at finde en leg, der passer.

"Vi i FDF mener, at legen er vigtig. Den fremmer egenskaber som nysgerrighed, kreativitet, mod, fantasi, respekt, glæde, spontanitet og ansvar – og så er det sjovt! FDF vil gerne inspirere børn, unge og voksne til at lege mere, og derfor sætter vi nu gang i legen i Skive med de her 12 lege", siger kredsleder Christian Hulgaard.

Kortene er gratis, og FDF har indgået et samarbejde med Skive Kommune, der betyder, at standeren vil stå ved parken det næste år. Så mangler man lige en idé til en leg til børnefødselsdagen, eller vil prøve noget nyt på gåturen, kan man bare snuppe et kort fra Go-play standeren. FDF Egeris vil løbende fylde nye kort i standeren.

"I FDF elsker vi at lege på tværs af alder, og møde nye venner i det fællesskab, der opstår i legen. Det håber vi også, at byen vil opleve, når de tager standeren i brug. Leg i FDF betyder, at voksne tager del i legen og leger med, så hermed en opfordring til de voksne om også at lege løs", siger Christian Hulgaard.

Den nye legestander står klar fra 7. september 2019.

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger fordelt over hele landet. Go Play opsættes i år i Pandrup, Aabybro, Suldrup, Glyngøre, Viborg, Skive, Fjelstervang, Langå, Øster Hurup, Herning, Vejrumbro og Roskilde. Der er allerede opstillet legestandere i København Snedsted, Thisted, Skjern, Klovborg, Lind, Ilskov, Gadstrup, Hals, Hjortshøj, Aarhus, Ålbæk, Kragelund og Nykøbing Sj.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk