Efterårspleje af jagt- og rideudstyr

Familie og fritid:

Efterårspleje af jagt- og rideudstyret med dansk naturprodukt

Denwax renser, plejer, beskytter og imprægnerer dine ting i den våde og kolde periode. Lige fra fodtøj, jakker og møbler til jagt- og rideudstyr.

Efterår og vinter betyder fugt og kulde, og hvis man vil holde sine ting og udstyr flot, smidigt og vandtæt, er det på tide at give det en grundig og omhyggelig pleje og beskyttelse. Sortimentet af rense- og plejemidler fra den danske producent Denwax giver udstyret nyt liv og glans.

Læder har gavn af bivoks, lanolin og kokosfedt Tasker, sadler og remtøj af læder, der ikke er plejet og beskyttet, er udsat for mug, skimmel og misfarvninger i den fugtige periode, vi er gået ind i. Tidligere brugte man ofte brun sæbe eller sæbespåner til at rengøre læder, men på grund af miljøhensyn garves læder i dag med mindre miljøskadelige stoffer end tidligere, hvilket blandt andet betyder, at sæbespåner kan ødelægge læderet, hvis det ikke får noget pleje bagefter.

100% naturlige produkter

Vi producerer Denwax Care og Denwax Clean i hånden efter vores egen opskrift, der er 100% baseret på naturprodukter som bivoks, kokosfedt og lanolin, der plejer, beskytter og vedligeholder læderet. Det fedter ikke, lugter ikke og smitter ikke af, og så skal det ikke efterpoleres. Denwax Clean rengør læderet i dybden, og Denwax Care beskytter, plejer og blødgør læderet, samtidig med at det trækker ind i læderet og får farven og glansen frem igen, forklarer indehaveren fra Denwax.

Oilskin og læder bliver vandtæt igen

Bliver man først fugtig under ydertøjet eller i støvlerne, bliver jagtturen meget hurtigt en kold fornøjelse. Her kan Denwax også hjælpe.

Når læderstøvler, gummistøvler og jagttøj i oilskin og læder behandles med Denwax Care, bliver det igen modstandsdygtigt over vand, sne og anden fugt. Samtidig er behandlingen med Denwax med til at tøj og støvler forbliver smidige.

Også godt for goretex, vinyl, gummi og træ Denwax er i det hele taget et universalplejemiddel for en lang række materialer, der bruges til jagt- og rideudstyr, blandt andet goretex, vinyl og gummi. Også geværkolber og ubehandlet træ får en ny, flot glød efter behandlingen med naturprodukterne fra Denwax.

Lædermøbler og fodtøj bliver som nyt

Denwax produkterne er drøje i brug, så der er sikkert også mulighed for at give sko og møbler en omgang. Skoene undgår saltrande og bliver 100 % imprægneret, og lædermøbler bliver plejet, beskyttet og blødgjort, så de ikke tørrer ud, flækker eller sprækker.

Produkterne fra Denwax kan købes hos udvalgte jagt-, fiskeri- og rytterbutikker. Nærmeste forhandler oplyses på www.denwax.com.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk