Danmark fejrer naturen i uge 37

Foto: Ditte Valente
Familie og fritid:

Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets årlige mærkedag for naturoplevelser og markeres landet over med aktiviteter og arrangementer i det fri. Formålet er at få børn og børnefamilier ud i naturen og give dem inspiration til, hvad man kan lave under åben himmel.

Selvom det hedder Naturens Dag, så varer det faktisk en hel uge. I løbet af skoleugen d. 7. – 11. september tager skoler og dagtilbud nemlig forskud på naturbegejstringen og sender godt 170.000 børn ud i naturen.

Naturens Dag kulminerer søndag d. 13. september med mere end 200 offentlige naturarrangementer i hele landet under temaet ’Vild i naturen’.

Arrangementerne kan findes på www.naturensdag.dk/find-et-arrangement

Byg plantepresse og spil naturbingo med KFUM-spejderne og Jem & fix (Skive)

Kom og byg din egen plantepresse med KFUM-Spejderne og jem & fix, den 13. september klokken 12-16.

Der er kunstnerisk frihed og du får selvfølgelig din plantepresse med hjem. Der spilles også naturbingo, hvor det gælder om at få ‘pladen fuld’ med forskellige ting fra naturen. Spejderne står klar til at guide dig godt gennem spillet.

Når du har bygget din plantepresse og været på jagt i naturen, kan du tage en pause ved bålet og bage et snobrød på rigtig spejdermanér.

Der vil være saftevand, vand og kaffe tilgængeligt i løbet af arrangementet. Håndsprit og/eller håndvask vil ligeledes være tilgængeligt.

Program og aktiviteter
Standen er åben fra 12:00-16:00 og her kan du:

  • Lave en gør det selv plantepresse
  • Spille naturbingo
  • Hygge ved bålet og bage snobrød
  • Komme på fotoløb.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Sted: Furvej 9, 7800 Skive

Friluftshuset ligger placeret på det grønne område mellem Resen Skole og Dalbygård. Der er mulighed for parkering ved Resen Skole og Resen Hallen på Furvej 9, ved Multihuset Furvej 9B eller ved Dalbygård Marienlystvej 1.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk