Comedy Zoo on tour

Foto: Skive Theater
Familie og fritid:

Oktober måneds Comedy ZOO On Tour byder på noget af et scoop med genforeningen af de to populære komikere Christian Fuhlendorff og Jesper Juhl, der sidst arbejdede sammen på TV2 Zulus sitcom Kristian. Siden er de begge blevet meget større navne hver for sig, mens mange har ventet på at opleve dem sammen igen. Nu er chancen der.

Christian Fuhlendorff tog igen i efteråret publikum og anmeldere med storm i sit seneste one man show For at gøre en kort historie lang. Politiken skrev bl.a.: "Voldsomt underholdende" og "Noget af det ypperste danske komik i disse år”. Berlingske supplerede med “Friskt, genkendeligt, medrivende og meget morsomt”. Christian Fuhlendorff tilhører superligaen og er i dag et af de største trækplastre inden for genren. Mens han forbereder sig på sit næste one man show, der har premiere i foråret 2016, kan vi her opleve ham på slap line. Det bliver som altid en improviserende sjov oplevelse fyldt med krøllede genialiteter, mens han leger sig frem til indholdet i sit kommende one man show.

Jesper Juhl er et komisk multitalent, der udover at levere velskrevne punchlines på stand-up- scenen også er manuskriptforfatter til mange af de danske filmsucceser og tv-programmer, som du har gået og grinet af de sidste mange år. Han fik også helt fortjent tildelt prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla i 2009 ligesom han i 2013 vandt TV-prisen for bedste comedy/satireshow med satireprogrammet, Absurdistan på DR3. Det førte til fortsættelsen Hykleriet, som kunne opleves sidste efterår på DR3 med høje seertal. Mens vi går og venter på det næste geniale tv-program fra Jesper Juhl, kan vi nyde ham live, på stand-up-scenen, hvor han er mindst lige så sjov.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk