Åbent landbrug

Familie og fritid:

Vil du give dine børn en oplevelse, der ikke findes i en app store? Så kom på landet søndag den 20. september kl. 10-16, når hele Danmarks spisekammer åbner stalddørene til Åbent Landbrug. Landmænd over hele landet tager imod børn og voksne, der gerne vil vide mere om, hvor maden kommer fra.

Her i området kan du besøge: I/S Fruergaard, Strandetvej 28, Lund, 7840 Højslev - Søndag 20. september kl. 10.00-16.00

Hvor programmet er flg.:

kl. 11.00 Fodring af kalvene

kl. 13.00 Fodring af køerne

kl. 15.30 Malkning af køerne.

Øvrige aktiviteter: Smagsprøver fra Arla, halmlegeplads, pedaltraktorbane, hestevognskørsel, familiequiz, spejder og 4H aktiviteter. Bod med pølser og sodavand ved Landboungdom. Samt meget mere.

Der er mulighed for at opleve køer, kalve, grise, mink, kødkvæg, malkegeder, får, høns, samt frugt- og grøntsagsproduktion, når landmænd åbner dørene kl. 10-16. Alle er velkomne, og det er gratis.
Åbent Landbrug er en enestående lejlighed for både børn og voksne til at blive klogere på, hvor og hvordan dyrene på landet lever, hvordan afgrøderne på markerne kommer ind i laden sidst på sommeren, og hvordan maden ser ud, inden den havner på spisebordet.
- Vi vil gerne, at alle danskere er lige så stolte over landbruget, som vi landmænd er. Derfor inviterer vi alle til at se, hvordan vi i et moderne effektivt landbrug producerer fødevarer af høj kvalitet, siger formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild.
I løbet af dagen kan besøgende klappe dyrene, tale med landmanden, få smagsprøver, høste friske grøntsager og købe lokale fødevarer fra gårdbutikkerne.
Besøget ved Åbent Landbrug er et blik ind i en moderne fødevareproduktion, hvor teknologi og robotter er en del af landmandens hverdag til gavn for både dyrevelfærden og fødevaresikkerheden.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk