Vinteren giver håndværkere tid til indendørs opgaver

Mandskabet hos AH Byg
Foto: Privat
Mandskabet hos AH Byg
ERHVERV:

Som det er kutyme i branchen, har AH Byg hjemsendt en stor del af sine folk grundet vejrforholdene. Derfor er fokus nu rettet på de indendørs aktiviteter.

Fakta: AH Byg er et lokal byggefirma med brede kompetencer. Virksomheden tager sig af alt nybyggeri, om- og tilbygning, badeværelser samt beton og fundamenter. Kunderne er både private, landbruget, industrien og det offentlige - i fag-, hoved- og totalentrepriser.

’Mens vi venter på, at vi kan tage fat igen udenfor, er vi i gang med flere spændende opgaver’, begynder Allan Dalgaard, som er medejer af AH Byg. ’Eksempelvis er vi i gang med et murarbejde på loftet i Vile Kirke’.

Han fortæller videre, at AH Byg også har fået til opgave at stå for jord/kloak, beton og murerarbejdet i forbindelse med ombygning af Jebjerg gl. Skole, så den i fremtiden kan indrettes til SFO og børnehave.

’Desuden har vi en nærmest klassisk opgave i denne tid: Vi har vanen tro en del opgaver på badeværelser, som ligger godt til os på denne tid af året, hvor vi pga. frosten har hjemsendt en del folk’, slutter han.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk