Vil du være kommunal leverandør - uden udbud?

Foto: Skive Kommune
ERHVERV:

Mandag den 24. september inviterer SET/ Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Skive Kommune til dialogmøde i Skive med fokus på, hvordan lokale virksomheder/butikker kommer i spil som kommunal leverandør uden udbud.

Mødet er åbent for alle erhvervsdrivende i kommunen, som gerne vil høre mere om muligheden for at indgå såkaldte frivillige aftaler med kommunen om indkøb af varer og ydelser uden udbud.

-Mange af kommunens indkøb sker via udbud, men på nogle områder er det faktisk muligt for Skive Kommune at indgå frivillige aftaler om indkøb, forklarer kommunens indkøbschef Laila G. Jensen, der uddyber: -Nogle af de områder, hvor der eventuelt kan indgås aftaler uden udbud, er koldt vand/vandautomater, bannere og skilte, bilfoliering, konferencer/møder med forplejning, bagerbrød, cykler og servicering af cykler og diverse gaver (fx blomster og vin).

Erhvervskonsulent Signe Bak Jørgensen fra SET fortæller: -På dialogmødet sætter vi fokus på kommunens brug af eksterne leverandører, og giver gode råd til, hvordan lokale virksomheder kan blive leverandør til kommunen uden udbud.

Mere detaljeret om programmet siger hun: -Efter velkomst ved borgmester Peder Chr. Kirkegaard, får deltagerne information om kommunens indkøb, hvorefter der vil være en fælles drøftelse af fordele og ulemper ved frivillige indkøbsaftaler. Herefter vil Laila Jensen fortælle, hvordan virksomhederne kommer i betragtning samt kort orientere om nye regler for udbud. Afslutningsvis vil SETs direktør, Uffe Frovst, fortælle om SETs rolle i forhold til indkøb/udbud.

Signe Bak Jørgensen opfordrer alle interesserede til at deltage i dialogmødet den 24. september om muligheden for at blive kommunal leverandør uden udbud. Hun gør opmærksom på, at det er gratis at deltage i mødet, der varer to timer - men at tilmelding er nødvendig på www.skiveet.dk / Arrangementer senest den 20. september.

Fakta

[dialogmøde]
Vil du være kommunal leverandør?

Mandag, den 24. september 2018
Kl. 15.00-17.00

Pris: Gratis
Tilmelding: www.skiveet.dk / Arrangementer 
Senest torsdag, den 20. september
Sted: Mødet afholdes i Skive. Sted endnu ikke fastlagt.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk