VIBLA overtager Thorvig Tryk A/S

ERHVERV:

VIBLA Aps har pr. 1. august overtaget alle aktiverne i Thorvig Tryk A/S.

Overtagelsen er sket i forbindelse med et generationsskifte hos Thorvig Tryk. ”Vi syntes tiden var kommet til at drosle ned og lade yngre kræfter komme til, og da vi gennem flere år har haft et godt og tæt samarbejde med VIBLA, var det meget nærliggende, at det var dem, vi skulle prøve at indlede forhandlinger med. Disse forhandlinger, er til vores store tilfredshed, lykkedes.

Vi ved, at mange af vores kunder også efterspørger nogle af VIBLA ́s andre produkter såsom merchandise, bannere etc. Vi er meget tilfredse med, at vi fandt en god løsning og endda en løsning, hvor vi og vores medarbejdere stadig har ansættelse i virksomheden”, udtaler Johnny Thorvig.

Vi ønsker at takke for den tillid vore kunder gennem 46 år har vist Thorvig Tryk, og håber den vil blive videreført til VIBLA. Vi glæder os rigtig meget til fremtiden og håber vores kunder vil tage godt imod VIBLA som de nye ejere. ”Hos VIBLA er der selvsagt også meget stor tilfredshed med overtagelsen. ”Igennem mange år har både Henning og jeg set op til Johnny og Winnie og deres måde at drive trykkeri på.

Stor faglighed og en eminent kundeservice har gennem mange år været et vigtigt varemærke for trykkeriet. Denne stil ønsker vi at videreføre og samtidig vil vi tilføre Thorvig Tryks nuværende kunder en række nye produkter inden for bannere og merchandise. Samtidig er vi utroligtglade for at kunne bibeholde Winnie, Johnny og Lars i virksomheden” udtaler direktør Ole Lavesen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk