Vellykket europæisk arbejdsmiljødag på Pinenhus

ERHVERV:

Uge 43 er europæisk arbejdsmiljøuge med en række aktiviteter rundt omkring i Europa. Traditionen tro afholdt Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest sin årlige arbejdsmiljødag torsdag i denne europæiske arbejdsmiljøuge. Og det var atter en vellykket og velbesøgt dag.

’I år handlede det om samarbejde og sundhed’, begynder Thomas Rosenkrands, der er adm. direktør hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. ’Vi havde denne gang lidt flere oplæg på programmet og tilmed også noget helt nyt, idet vi for første gang uddelte den lokale arbejdsmiljøpris, som i år gik til en leder fra Skive Kommune, Anette Vernegaard Andersen, som var i skarp konkurrence med to andre nominerede – en fra Mors og endnu en fra Skive’.

Han oplyser videre, at evalueringerne fra deltagerne generelt var meget positive, og at flere gav udtryk for, at de havde fået god inspiration med hjem.

’Det vigtigste for os som privat rådgiver er, at deltagerne føler, at de får noget brugbart med hjem – at det har været en fornuftig investering at bruge nogle timer på arbejdsmiljø denne dag’, fortsætter Thomas Rosenkrands.

Han understreger afslutningsvist, at Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest vedvarende har fokus på, hvordan arbejdsmiljø kan hjælpe den enkelte og arbejdspladsen på en rentabel måde og derved leve op til nationale og internationale studier, der viser, at 1 krone investeret i arbejdsmiljø i gennemsnit giver 2,1 kroner retur. 

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljø.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk