Velbesøgt erhvervsarrangement på Roslev Kro

Forpagter demonstrerer den nye belysning i festsalen
Foto: TR Consult
Forpagter demonstrerer den nye belysning i festsalen
ERHVERV:

Roslev Erhvervsnetværk afholdt i går netværksmøde på Roslev Kro, hvor alle egnens erhvervsnetværk var inviteret indenfor til at høre om forpagterens planer, få lidt godt at spise og så ellers bare netværke på kryds og tværs. Det tilbud havde 28 erhvervsfolk sagt ja tak til.

’Jeg er meget tilfreds med det flotte fremmøde’, begynder Thomas Rosenkrands, som er tovholder for erhvervsnetværkene. ’Jeg var sikker på, at vi kunne trække en del folk fra Roslev, men tænkte samtidig, at den nyligt afholdte reception på kroen kunne begrænse deltagerantallet væsentligt’.

Han forklarer videre, at han blev overrasket over, at de fleste deltagere faktisk kom fra andre netværk end Roslev Erhvervsnetværk. Der var således deltagere fra netværkene i både Jebjerg, Roslev, Durup, Balling og Breum-Grønning og omegn.

Forklaringerne på det flotte fremmøde er mange – og ikke kun den gode (og gratis) mad på den flotte kro, som i sig selv kan trække folk af huse.

Kim Jakobsen, butikschef i byggecenteret Hobby-huset lige udenfor Balling, kunne under aftenens lyn-præsentationsrunde fortælle, at Hobby-huset, har en stor interesse i Roslev området, som kun ligger ca. 15 kilometer fra byggecentret. Derfor var det naturligt for ham at møde op.

For Gert Nygaard Laursen, der er medejer af GNL Service og Salling EL Service, handlede deltagelsen i aftenens møde især om et styrket samarbejde med andre erhvervsdrivende i området. Og Gert havde da også en forretningsnak med blandt andre Dan Bligaard Sørensen, indehaver af Dan’s Smede & VVS.

Netop Dan Bligaard Sørensen har på det seneste følt effekten af netværkssamarbejdet på egen krop. Han har ganske enkelt fået flere kunder i butikken i kraft at medlemskabet i Roslev Erhvervsnetværk – helt konkret er det netværkets pressearbejde, der har givet han en hel del nye opgaver og ordrer samt en masse henvendelser og ros i løbet af de sidste par uger. Derfor var det naturligt for Dan Bligaard Sørensen at møde op til aftenens arrangement og se, hvad denne del af medlemskabet kan føre til.

Baggrundsinfo:
Arrangementet var et led i Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenters netværksprojekt, der støttes i 2016 af LAG Skive Viborg og Skive Kommune. Projektet har nu etableret lokale erhvervsnetværk i Roslev, Jebjerg, Glyngøre, Balling og Breum-Grønning og emegn. Hertil kommer erhvervsnetværket i Durup. Tilsammen har netværkene p.t. 115 medlemmer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk