Vækst i de lokale erhvervsnetværk.

ERHVERV:

Siden Vækst i Durup etablerede sig i efteråret 2014 er det gået stærkt. Der er nu 4 aktive erhvervsnetværk med tilsammen 66 medlemmer.

Bare de sidste 2 uger er der kommet 3 nye medlemmer. Koordinator for netværkene Thomas Rosenkrands forklarer successen:
’Da vi gik i gang i Durup opdagede vi hurtigt, at der var et stort behov for at fortælle den gode erhvervshistorie. Folk hængte sig meget i, hvad der skete eller var sket med de gamle hæderkronede virksomheder’, begynder han. ’Det kom bag på mange, at der faktisk var en del nye virksomheder, som skaffede jobs til byen. Det har været med til at skabe fornyet optimisme og en større interesse for erhvervslivet’.

Han forklarer, at billedet har været mere eller mindre det samme de 3 andre steder, hvor der nu er etableret erhvervsnetværk efter Vækst i Durups model. Nemlig i Glyngøre, Jebjerg og Roslev. Han oplever også, at der er en stor interesse for det lokale erhvervsliv – og det er vigtigt for vækst og udvikling i landsbyerne.

’De seneste uger har vi intensiveret kontakten til de lokale virksomheder i Roslev, Jebjerg og Glyngøre. Vi har ganske enkelte ringet rundt til samtlige virksomheder. Ikke for at sælge en plads i netværket her og nu, men for at høre, om de er interesserede i at følge det lokale erhvervsnetværk i deres område’.

Rundringningen har været en stor succes, som har givet 2 nye medlemmer her og nu, og over 40 nye modtagere af nyhedsbrevene fra de 3 erhvervsnetværk.

De 3 nye medlemmer, som vi nævnte i starten er Kudahls VVS i Glyngøre, Lene & Saksen i Jebjerg og Rådhuset i Durup.

Baggrundsinfo
Vækst i Durup er et selvstændigt netværk baseret 100% på medlemsfinansiering, mens de øvrige er en del af Skive Erhvervs- & Turistcenters netværksprojekt. Dette projekt har til formål at etablere 4 selvstændige, lokale erhvervsnetværk inden udgangen af 2016. Projektet støttes af henholdsvis Skive Kommunes Vækstpulje og LAG Skive-Viborg med hver 150.000 kr. Foruden den offentlige finansiering kommer 116.000 kr. i privat medfinansiering i løbet af projektperioden.

Lokale Erhvervsnetværk i Salling

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk