Ung virksomhed udvider og flytter ’hjem’

ERHVERV:

Dan Sørensen startede Dan’s Smede & VVS på Tønderingvej 72 mellem Roslev og Durup for 4 år siden.

I mellemtiden er virksomheden vokset betydeligt – både som følge af travlhed og i forbindelse med opkøb af Kirkeby Smede- og Maskinforretning. Netop købet af virksomheden i Kirkeby for 1 år siden betød, at Dan Sørensen midlertidigt havde størstedelen af sin virksomhed i Kirkeby. Men nu er har klar til at samle det hele på hjemadressen.

-Det er gået rigtig stærkt lige fra begyndelsen for 4 år siden, begynder Dan Sørensen. Men efter opkøbet sidste år er der kommet endnu mere fart på forretningen og vi har masser af opgaver for både private og virksomheder, fortsætter han.

Dan Sørensen fortæller videre, at det hele tiden har været tanken at flytte den samlede virksomhed hjem til Tønderingvej, hvor der både er mere tidssvarende faciliteter og samtidig gode muligheder for at udvide forretningen yderligere, hvis behovet skulle opstå.

For 4 år siden var Dan ganske alene i virksomheden, som i dag tæller fem personer udover indehaveren selv: Hans hustru, 3 svende og en fejepige.

Dan Sørensen har dog fra starten været meget opmærksom på vigtigheden af samarbejde lokalt og er derfor eksempelvis medlem af Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenters lokale erhvervsnetværk i Roslev.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk