Udtørring efter vandskader – en revolution er på vej

ERHVERV:

Med verdens fokus på energi og forurening, rammer den nye form for udtørring af vandskader på et godt tidspunkt.

Det finske skadeservicefirma Korpi Korpi har produktudviklet en ny metode til udtørring af fugt fra vandskader. Firmaet har med flere års erfaring i behandling af vandskader, udviklet et tørrepanel der revolutionerer tankegangen i hvordan fugt fra en vandskade kan fjernes.

De uheldige personer og familier der hvert år rammes af vandskade fra oversvømmelse, rør der går i stykker eller bygninger med fugt efter revner i tag og murværk, kan fremover opleve at få deres skade udbedret i en hast der ikke er set før og med færre gener.

I dag benytter de fleste skadeservicefirmaer og håndværkere, de store forsikringsselskaber har aftaler med, almindelige gammeldags affugtere til at udbedre skaderne. En almindelig affugter larmer så familierne næsten ikke kan være i deres hjem mens arbejdet står på. Det tager lang tid at udtørre på denne måde, gerne helt op til 5-6 uger i mange tilfælde. Samtidig bruger en almindelig affugter rigtig meget strøm mens den er i drift.

De nye Korvent tørrepaneler kan benyttes til udtørring af fugtige vægge i murværk og beton samt gulve og etageadskillelser i tegl og beton. Udtørringshastigheden foregår op til 3-4 gange hurtigere sat i forhold til almindelig affugtning.

Strømforbrug ved en almindelig affugter ligger op til 50 kWh i døgnet. Tørrepanelets strømforbrug er testet til ikke mere end revolutionerende 2-3 kWh i døgnet. Det giver en kæmpe besparelse!

Støjniveauet er ligeledes reduceret voldsomt med et KorVent tørrepanel til ikke mere end 45 decibel. Tidligere måtte børnefamilierne leve med larm svarende til en tændt støvsuger ved siden af sengen, døgnet rundt.

SKADEteknik i Aalborg har den eksklusive eneforhandling af KorVent tørrepanelerne i Danmark.

SKADEteknik er leverandør af skadeservice med fokus på behandling af vandskader og skimmelsvamp i primært Nordjylland. Virksomheden blev etableret i 2014 og har til huse i samme bygning som et lokalt VVS og blikkenslagerfirma hvor den gode synergieffekt i samarbejdet har givet god mening for SKADEteknik.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk