Ud af 1.000 tilbud bliver 80 % til ordrer

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Perleisolering har i 2016 haft rigtig travlt. I løbet af året leverede de 1.000 tilbud på isoleringsarbejde hos både private og virksomheder.

Årets resultat viste en meget tilfredsstillende konverteringsrate: Ca. 80 % af alle tilbud blev til ordrer. Glyngøre-virksomheden fortsætter tempoet med en god start på 2017. 

Franck Andersen er salgschef hos Perleisolering. Det er bl.a. hans opgave, at besøge mulige kunder og sørge for at levere et tilbud på den konkrete isoleringsopgave. Hos Perleisolering findes der en intern regel om, at alle kunder skal have modtaget et tilbud indenfor 24 timer.

Det stiller store krav til den logistiske planlægning dag for dag. For virksomheden, som har adresse ved Glyngøre, får henvendelser fra interesserede kunder fra et større geografisk område. Derfor bliver det også til mange kilometer, når Franck Andersen kører på kundebesøg primært i områderne omkring Skive, Nykøbing Mors, Thisted, Holstebro, Viborg og Struer. Virksomheden løser i øvrigt opgaver i hele landet.

Når Franck Andersen ser tilbage på resultatet fra 2016, indrømmer han gerne, at alle medarbejdere løb rigtig stærkt, men ikke uden grund. ’Sidste år afgav vi 1.000 tilbud og ud af dem blev 788 til ordrer. Det svarer til knap 80 % og det er vi meget tilfredse med’, fortæller Franck Andersen.

Virksomhedens vækst førte til, at Perleisolering ansatte flere medarbejdere og den daglige ledelse blev omorganiseret. I september overtog en af de faste medarbejdere nemlig ansvaret for den daglige drift. Det betød, at Franck Andersen blev fritaget fra den daglige ledelse og i stedet kunne fokusere 100 % på salg. Resultatet af den koncentrerede indsats har lønnet sig, idet Perleisolering altså realiserede en konvertering på knap 80 % fra tilbud til ordrer.

Ifølge Franck Andersen er der flere årsager til virksomhedens succes. En af dem er Perleisolerings status som +Partner hos CBI Danmark. Partnerskabet er et bæredygtigt samarbejde i et nationalt netværk af isolatører med en af markedets solide leverandører, som har fokus på høj kvalitet, moral og etik. Franck Andersen fortæller: ’Samarbejdet med netværket giver os mange henvendelser og vi har uden tvivl fået flere store projekter via samarbejdet. Et af vores nye projekter i 2017 er et boligkompleks i Randers, hvor vi skal efterisolere 3.600 m2 med 600 mm.’

Han fortæller videre: ’Vi har også gjort en fokuseret indsats på de sociale medier i 2016. På vores Facebook-side har vi givet den ekstra gas og det er blevet til en del succesfulde indslag og kampagner. Siden har nu over 2.500 følgere og vi får faktisk rigtig mange kundehenvendelser direkte via beskedsystemet på Facebook.’

Franck Andersen fortæller afslutningsvist, at 2017 også tegner meget lovende for Perleisolering. De er allerede kommet godt fra start med tilbudsgivning og ordrer, som følger sidste års konverteringsrate. Der er desuden planer om at styrke virksomhedens menneskelige ressourcer. Men det er for tidligt at fortælle om det konkrete tiltag, som endnu ikke helt på plads endnu.

Baggrundsinfo:
Perleisolering er eksperter indenfor alle typer isolering, der nedbringer varmeregningen og sparer miljøet for unødigt energispild.

Virksomheden har specialiseret sig indenfor flere forskellige typer isoleringsmateriale, men anvender fortrinsvist Isocell papirisolering, som er fremstillet af genanvendte aviser og reklamer. Det er bedre for miljøet, da det er mindre energikrævende at fremstille og derved CO2-besparende. Det gør det desuden billigere for kunden, som kan opnå et højere energitilskud. 

Perleisolering ApS blev grundlagt i 1976 af Jytte og Flemming Rasmussen.

Virksomheden blev den 15. september 2013 overtaget af tømrermester Franck Andersen.

Franck er fortsat den fagligt ansvarlige for Perleisolering, mens virksomheden i dag ejes af Hermann Jensen og Sanne Andersen.

Sanne Andersen er i øvrigt en aktiv del af den daglige medarbejderstab, idet hun er økonomiansvarlig hos Perleisolering og sidder med virksomhedens bogholderi. 

Perleisolering beskæftiger – afhængig af sæsonudsving – mellem 12 og 15 medarbejdere.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk