Tænk SET for hjælp -multimediepraktikant bag ny animeret profilfilm

Leo Ravn-Nielsen og René Klokkerholm præsenterer SETs nye profilfilm
Foto: SET
Leo Ravn-Nielsen og René Klokkerholm præsenterer SETs nye profilfilm
ERHVERV:

René Klokkerholm Jensen, multimediedesignstuderende fra Erhvervsakademi Dania, har afsluttede ultimo marts sin tre måneders praktikperiode hos SET/ Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, hvor han løste opgaver for såvel centerets turisme- som erhvervsteam.

- Det er ikke nok for SET at ”kunne findes” på nettet – vi skal poppe op bare folk tænker på os og samtidig give et godt indtryk, lyder det fra turismekonsulent Janne Kragh Pedersen fra SET, der tilføjer, at René Klokkerholm bl.a. har løst relevante opgaver som søgemaskineoptimering på SETs hjemmeside skiveet.dk og har udarbejdet en strategi for Visitskive.dks Facebook.

SET stillede relevante redskaber, som f.eks. Adobe Creative Cloud, til rådighed i praktikperioden, hvilket René også fik god brug for, da et af praktikperiodens projekter var at lave en animeret profilfilm helt fra bunden.

Filmen, der fik navnet ”Tænk SET for hjælp”, blev lavet sammen med SETs erhvervsteam, der bad René komme med oplæg til en lille film, der kort skulle fortælle, hvad SET kan hjælpe med, hvordan centeret kan være med til at løse iværksætterens eller virksomhedens udfordring samt om netværk og samarbejdspartnere.

-For at gøre filmen så professionel som muligt, var René og jeg på besøg hos Radio Skive, der velvilligt stillede deres studie til rådighed for Renés projekt, fortæller erhvervs- og udviklingskonsulent Leo Ravn-Nielsen fra SET, der – som han selv siger – havde fået æren af at speake animationsfilmen.

Se filmen her

-Vi var  rigtig glade for at have Rene i praktik. Han var en naturlig del af huset og hjalp os med at løse nogle af de opgaver, som er essentielle for, at vi også bliver fundet på nettet, konstaterer Janne Kragh Pedersen. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk