Sundsøre Hallen har åbnet op i mere end en forstand

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Sundsørehallen i Breum adskiller sig fra de fleste andre haller i landdistrikterne. Ikke nok med at hallen har faste siddepladser på den ene tribune og skydebaner i kælderen, hallen adskiller sig også ved at have et cafeteria, som har åbent langt mere end lignende steder.

Disse forlængede åbningstider har for nyligt medført en mindre ombygning. Halinspektørparret Birgitte og Ejvind Andersen forklarer:     

’Vi synes, at det er en meget vigtig del af vores opgave, at cafeteriaet så vidt muligt er åbent, når der er brugere i hallen. Samtidig har cafeteriaet været lidt skjult for især nye brugere af hallen. Derfor fandt vi sammen med hallens bestyrelse frem til, at cafeteriaet skulle åbnes mere op ud mod selve sportshallen’.

Parret forklarer videre, at der derfor er blevet sat vinduer i ud mod sportshallen, så brugerne kan se, at der er liv i cafeteriaet. Åbningen har samtidig den fordel, at man også fra cafeteriaet kan følge lidt med i aktiviteterne. Bestyrelsesformand for Sundsøre Hallen Kristian Skriver supplerer:

’Vi ønsker, at endnu flere får gavn og glæde af de fine faciliteter, som hallen byder på. Derfor bliver der gjort meget fra Birgitte og Ejvinds side for at få flere til at komme. Blandt andet tilbyder de gratis kaffe til besøgende i forbindelse med træning, så mor, far eller andre kan sidde og nyde en kop kaffe, mens de følger træningen’.

Han fortæller videre, at der foruden vinduerne i cafeteriaet for nyligt er lavet nye omklædningsrum, så de også lever op til kravene til en moderne sportshal.

En del af dette arbejde foregår i øvrigt ved hjælp af frivillig arbejdskraft og velvillige sponsorer, hvormed hallen kan gennemføre mange forbedringer for relativt få midler.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk