Styrk bundlinjen og bliv en bedre leder med MUS!

ERHVERV:

Mange ledere og medarbejdere oplever den årlige medarbejderudviklingssamtale – i daglig tale kaldet MUS-samtale -  som spild af tid.

Men brugt rigtigt er MUS et vigtig redskab til at sikre udvikling af både medarbejdere og organisationen.    Onsdag d. 8. marts 2017 inviterer SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter til et inspirerende fyraftensmøde, hvor deltagerne får tips og effektive værktøjer til, hvordan de kan øge effektiviteten ved at ændre MUS fra at være ”noget, der skal overståes” til at blive en del af den daglige agenda.

Eftermiddagens oplægsholder er Simon K. Lauridsen, der ud over at drive virksomheden LedelsesRådgiveren også underviser i  Organisation & Ledelse på Erhvervs akademi i Holstebro.

-Jeg har en stor passion for ledelse, og tror der er et forbedringspotentiale i alle organisationer, siger Simon Lauridsen, der uddyber: - ”God ledelse” påvirker ikke kun bundlinjen – det påvirker også medarbejdernes trivsel og lyst til udvikling. Hvis man skal opleve succesfuld MUS, er der særligt to faktorer, der spisser en afgørende rolle: 1) at man formår at tilpasse MUS indholdet til den virksomhed, man driver og 2) at man er klædt på til samtalen. Dermed kan man integrere medarbejderne i virksomhedens mål og opnå bedre resultater.

Deltagerne i mødet vil få inspiration og viden til at skabe link mellem medarbejderens udvikling og virksomhedens strategiske mål  med det formål at skabe bedre resultater, så det både påvirker medarbejder, virksomhed og kunde.

 -Vores mål med mini-kurset er, at deltagerne går hjem fra mødet med forståelsen af, hvor vigtigt det er at gøre MUS og ikke mindst selve begrebet medarbejderudvikling til en naturlig del af hverdagen i virksomheden, og ikke kun den ene årlige samtale i marts eller som punkt nr. 7 på direktionsmødet, forklarer Lise Korsgaard fra SET.

SETs møde om ”Den gode MU-samtale” henvender sig til ledere og HR- og personaleansvarlige, der gerne vil have medarbejderudviklingen integreret i den daglige drift. Læs mere om tid, sted og deltagergebyr – og tilmeld dig – på www.skiveet.nemtilmeld.dk 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk