Stor succes uden brug af hjemmeside og sociale medier

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Da indehaver af Tolbods Gulvafslibning, Kim Tolbod, læste om netværksarrangementet hos Cykelpartner i august, tilmeldte han sig både arrangementet og Roslev Erhvervsnetværk. Han forklarer hvorfor:

’Det er vigtigt for mig at komme ud og få inspiration og se, hvordan andre får succes med deres virksomhed – og det kan jeg se, at erhvervsnetværkene kan give mig. At jeg samtidig kan være med til at støtte op omkring et godt lokalt vækstinitiativ er et ekstra plus’.

Kim Tolbod forklarer, at han lige siden starten har haft ordrebogen godt fyldt op og at han allerede har den første ansatte i virksomheden. Travlheden er samtidig årsagen til, at man forgæves søger efter Tolbods Gulvafslibnings hjemmeside eller en firmaprofil på de sociale medier.

’Jeg vil have det skidt med at lave en masse reklame, hvis det bare betyder, at jeg må sige nej til en masse nye kunder’, forklarer Kim Tolbod, som derfor ikke har aktuelle planer om at gøre virksomheden mere synlig på Internettet.

Da Roslev Erhvervsnetværks udsendte medarbejder besøgte Kim Tolbod, var virksomheden i gang i en af lejlighederne i Jægerparken i Skive (foto).

Baggrundsinfo: Tolbods Gulvafslibning startede i marts 2015 og håndterer alle former for gulvafslibning for private såvel som virksomheder. Indehaver Kim Tolbod er uddannet tømrer og har i dag mere end 10 år erfaring som gulvafsliber.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk