Stor lokal opbakning til Durups ’nye’ brugs

St. Bededag indviede Dagli’Brugsen i Durup sine nyindrettede lokaler.
Foto: TR Consult
St. Bededag indviede Dagli’Brugsen i Durup sine nyindrettede lokaler.
ERHVERV:

St. Bededag indviede Dagli’Brugsen i Durup sine nyindrettede lokaler. Allerede inden bestyrelsesformand Poul Verner Pedersen holdt velkomsttalen og klippede den røde snor ved 8 tiden, var omkring 150 mennesker mødt op.

Poul Verner Pedersen understregede i sin morgentale, at det var helt afgørende med den store lokale opbakning for den lokale brugs – en opbakning som han var sikker på, ville fortsætte ufortrødent i Durups ’nye’ brugs.

Også for brugsuddeler Morten Glanz var der grund til optimisme: - Vores kunder har taget ombygningen med imponerende ro. De har i et par uger skulle lede efter varerne, fordi det meste har skiftet plads. Men nu er vi klar med en mere logisk indretning, som alle selvfølgelig lige skal vænne sig til.

Han forklarede videre, at butikken på grund af den nye indretning fremstår meget større, selvom det kun er ganske få kvadratmeter butikken er udvidet med. Varesortimentet er stort set, som man kender det – dog har butikken nu integreret og udvidet det veganske udvalg, som tidligere var i et stort separat køleskab på gangen.

En anden nyhed er de store flotte indkøbsvogne butikken har fået - i øvrigt forsynet med patentlås, da de nu står udenfor butikken. Derfor fik dagens kunder udleveret nøglering med Coop-mønt, så de ikke skal huske 10’eren eller 20’eren, når der skal handles stort.

Det var dog ikke kun nøgleringe kunderne fik, der var også Othellolagkage og en pose rundstykker til de første 200 morgenfriske kunder i butikken.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk