Stor lokal interesse for Arbejdsmiljødagen

ERHVERV:

Arbejdsmiljøet er på dagsordenen i uge 43 i hele EU, hvor man har udnævnt denne uge til den årlige arbejdsmiljøuge.

Også lokalt markeres den europæiske arbejdsmiljøuge med en tilbagevendende begivenhed: Arbejdsmiljødagen hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest. Og i år er der allerede 41 tilmeldte.          

’Vi plejer normalt på denne tid at sidde lidt uroligt ved indbakken og krydse fingre for, at der kommer mange flere tilmeldinger’, begynder Thomas Rosenkrands, der er adm. direktør for centret. ’Men i år er det lykkes os at få rigtig mange til at tilmelde sig tidligt – og det giver lidt ro i maven’.

Han understreger, at Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest har gjort en del ekstra ud af at få tidlige tilmeldinger – blandt andet et Early Bird tilbud og et program, der lå færdigt allerede i maj. Selve programmet er derimod som vanlig lagt med henblik på at veksle mellem emnerne fra år til år. I 2019 handler det om samarbejde og sundhed.  

Centeret vil samtidig for første gang uddele en lokal arbejdsmiljøpris, som har en samlet værdi af 25.000 kroner.

Thomas Rosenkrands oplyser afslutningsvist, at Arbejdsmiljødagen afholdes på Pinenhus den 24. oktober, og at der foruden de p.t. 41 deltagere også vil være en håndfuld oplægsholdere og ditto repræsentanter fra Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest.      

Baggrundsinformation om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest:
Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver inden for alle områder i arbejdsmiljøet. Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden inden for alle brancher. Samtidig er Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Historisk set ændrede centret i 2009 navn fra BST Thy, Mors, Salling. Foruden arbejdsmiljørådgivning udbyder centret også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og andre kurser inden for arbejdsmiljøområdet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk