Stigende salg og nye tiltag - lokal ejendomsmægler har fokus på mennesker

De fire kvinder hos ejendomsmæglerfirmaet Poulsen & Vester i Oddense har ambitioner om fortsat at være den mest sælgende lokale ejendomsmægler.
Foto: EDC Poulsen & Vester
De fire kvinder hos ejendomsmæglerfirmaet Poulsen & Vester i Oddense har ambitioner om fortsat at være den mest sælgende lokale ejendomsmægler.
ERHVERV:

EDC Poulsen & Vester, Salling er med sin centrale beliggenhed i centrum af Salling godt placeret for at hjælpe købere og sælgere godt videre i Salling og opland. Og dette kan – ifølge indehaver og ejendomsmægler Anna Vestergaard – ses på salgstallene, der er stødt stigende.

-Vi havde et rigtig godt salg i 2018 og fornemmer allerede nu, at denne tendens fortsætter i år, fortæller Anna Vestergaard, der pt har ca. 130 boliger til salg.

Den første marts i år er det 5 år siden ejendomsmægler Anna Vestergaard overtog EDC Poulsen & Vester - et velrenommeret firma med fødderne solidt plantet i Sallings muld, idet virksomhedens historie fra den nuværende forretningsadresse i Oddense startede i 1976.

I dag har Anna Vestergaard yderligere 2 ejendomsmæglere og en sagsbehandler ansat – alle med mange års erfaring i mæglerbranchen.

--De seneste år har vi oplevet, at mange vælger at bosætte sig i vores skønne område – såvel tilflyttere som herboende, der køber nyt, lyder det glade budskab fra Anna Vestergaard, der tilføjer: -Og netop der har vi en kæmpe styrke i form af et utrolig veludbygget lokalkendskab, idet vi alle er opvokset og bosat i Salling, og dermed på rygraden kan hjælpe køberne i den rigtige retning i forhold til deres individuelle ønsker om beliggenhed og faciliteter.

Hidtil har ejendomsmæglerne i Oddense primært afholdt åbent hus med tilmelding tirsdag, onsdag og torsdag, men her i foråret introduceres et nyt tiltag, idet firmaet nu også tilbyder åbent hus med tilmelding om lørdagen.

-I første omgang holder vi lørdags-åbent-hus som et forsøg - for at teste behovet, forklarer Anna Vestergaard, der dog ikke er i tvivl om, at det ekstra tilbud vil blive modtaget positivt af kunderne. -Og netop det at kunne give både købere og sælgere de optimale muligheder i forhold til en god handel er jo firmaets fornemste opgave, konkluderer hun.

De fire kvinder hos EDC Poulsen & Vester, Salling har nemlig ambitioner: De vil fortsætte med at være nr. 1.

 -Vores mål er fortsat at være den mest sælgende lokale ejendomsmægler og vi er derfor utrolig glade for, at vores anstrengelser bærer frugt i form at et stødt stigende salg, siger Anna Vestergaard, der slutter. -Det stigende salg viser, at vi har fat i den lange ende på flere parametre. For det handler jo ikke bare om at købe og sælge boliger. Det handler dybest set om at yde den allerbedste service overfor de mennesker, der lægger deres huskøb/salg hos os i fuld tiltro til, at vi løser opgaven til UG med kryds og slange.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk