SKOV og INTERFJORD træder ind i Erhvervsnet-værk Glyngøre

ERHVERV:

I denne uge har SKOV og INTERFJORD besluttet at træde ind i Erhvervsnetværk Glyngøre fra 1. januar. Og andre kan være på vej.

’Vi har igennem længere tid fulgt Erhvervsnetværk Glyngøre og de andre lokale erhvervsnetværk i Salling’, begynder Jørgen Yde Jensen, adm. direktør for SKOV. ’Nu har vi så haft lejlighed til at få en snak med netværkets tovholder om, hvilke forventninger der er til vores deltagelse i netværket – og på den baggrund har vi besluttet os for at træde ind pr. 1. januar’.

Han forklarer videre, at SKOV desuden lægger hus til et netværksmøde til april næste år, hvor inte-resserede kan se og høre om SKOV i forlængelse af afslutningen på det store byggeri.

For netværkets tovholder, Thomas Rosenkrands, er forventningen til SKOV både stor og samtidig meget jordnær: ’Vi er overbeviste om, at SKOV’s deltagelse kan få endnu flere virksomheder i både Glyngøre og de øvrige ’netværksbyer’ i Salling til at få øje på erhvervsnetværkene’.

En af de virksomheder, der allerede har fået øje på Erhvervsnetværk Glyngøre efter SKOVs indtræden er et af de andre lokale flagskibe, nemlig INTERFJORD. Adm. direktør Jens Holmgaard Pedersen skulle ikke bruge mange minutter på at beslutte sig for også at træde ind: ’Jamen selvfølgelig er vi også med. Vi har altid bakket om alt, hvad der kan gavne det lokale’, forklarer han.

Foruden INTERFJORD er også et par andre lokale virksomheder i Glyngøre blevet kontaktet i denne uge som følge af SKOV’s indtræden i erhvervsnetværket. Der kan derfor godt være flere indmeldelser på vej allerede pr. 1. januar.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk