Skærmtrolden Hugo går på Børsen

ERHVERV:

Den danske skærmtrold Hugo går på Børsen sammen med superstjernen Cristiano Ronaldo

Som led i en verdensomspændende strategi bliver det danskejede selskab Hugo Games nu børsnoteret. Selskabet forventer at rejse 50 millioner kroner på den norske børs Oslo Axcess. Og i den bedste digitale Hugo-ånd kan man tegne aktier online via linket ipo.hugogames.com. Tegningen foregår frem til tirsdag d. 16. juni.

Med den forestående børsnotering og nyt strategisk samarbejde med en af verdens førende super stjerner,
fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, står skærmtrolden Hugo fra 80’ernes tv-shows verden over til at blive en vigtig del Hugo Games fremadrettede strategi.

- Superstjernen Cristiano Ronaldo er med sine næsten 200 millioner tilhængere på de sociale medier med til at åbne op for Hugo Games flerstrengede strategi om at lave mobil-spil sammen med kendte super stjerner med mange sociale fans, fortæller Henrik Kølle, der er CEO i Hugo Games.

- Et andet fokus består i at opkøbe eksisterende apps, som vurderes at besidde et stort potentiale med den rigtige udvikling. Et eksempel er app’en "Axe in face", som Hugo Games har købt. App’en blev kåret som bedste mobilspil i 2012.

– Og sidst men ikke mindst satser vi naturligvis også fortsat på mobil-spil med vores kendte Hugo figur, understreger CEO, Henrik Kølle.

Hugo’s liv som skærmtrold fortsætter dermed med uformindsket styrke. I dag er det bare ikke på TV-skærmen den charmerende trold toner frem men på digitale devices som iPhones og tablets.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk