Skab værdi til dig selv ved at hjælpe andre til vækst

Foto: TR Consult
ERHVERV:

I Skive Kommune lever vi i mindre samfund, hvor vi er dybt afhængige af hinanden, og hvor det vi gør, eller ikke gør, har betydning for andre. Dette gælder også for erhvervslivet, og det er et vigtigt tema på de roadshows, som Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter (SET) afholder.        

’Med 5784 cvr.nr. i Skive Kommune er vores slagkraft som erhvervets organisation relativt begrænset med et medlemstal på 350’, begynder SET’s nytiltrådte direktør Uffe Frovst. ’Selvom jeg er rigtig glad for opbakningen fra de 350 medlemmer, og jeg ved, at det reelle antal potentielle medlemmer selvfølgelig er markant lavere end antallet af cvr.nr., så har det alligevel overrasket mig, at så relativt få bakker op om den fælles indsats for vækst og udvikling’, fortsætter han.

Indtil videre har SET været på roadshow i Jebjerg, Roslev og Breum, hvor der alle steder var en god dialog. Uffe Frovst har hvert sted understreget vigtigheden af at bakke op omkring SET, at ’spille hinanden stærke’ og have tillid til, at der i SET nu er sat en ny kurs, som kommer til at skabe effekt på længere sigt. Tålmodighed har derfor også være et ord, der har været luftet et par gange under møderne.

’Vi vil gerne en masse – og også helst lige med det samme. Men ressourcerne skal også være tilstede. Og derfor er det også vigtigt med en større opbakning til SET, så vi i fællesskab kan tiltrække endnu flere ressourcer til de mange tiltag, vi gerne vil gennemføre’, forklarer Uffe Frovst.

Noget af det man vil bruge krudt på er blandt andet etablering af et innovationshus og en langt mere fokuseret indsats indenfor turismen.

Roadshow-møderne har desuden det formål at få feedback på, hvad SET skal gøre anderledes. Denne feedback har blandt andet synliggjort behovet for en langt mere tydelig profil for SET og behovet for at være mere tilstede lokalt. Begge dele er en del af den nye kurs - ikke mindst i kraft af de lokale erhvervsnetværk, som fra årsskiftet er blevet en del af SET’s indsatsområde.

Med på roadshowet er også erhvervskonsulent og tovholder på netop de lokale erhvervsnetværk, Thomas Rosenkrands: ’Til dem, der siger ’hvad får jeg eller min egn ud af et medlemskab i SET?’ er der også helt konkrete fordele, som dog alle forudsætter, at du aktivt bruger dit medlemskab’, fortæller Thomas Rosenkrands. Han uddyber afslutningsvist, at der for eksempel er flere rådgivningsmuligheder, lokale netværksmøder, arrangementer/kurser og for netværksmedlemmerne desuden hjælp til PR.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk