SJØRUP GROUP A/S kåret til Årets Carraro distributør

Foto: Sjørup Group
ERHVERV:

Under den store landbrugsmesse i Hannover var der ekstra grund til begejstring for Sjørup Group. Ud over de mange besøgende på Sjørups stand, fik de også et helt særligt besøg fra deres mangeårige leverandør og samarbejdspartner, Italienske Carraro Drive Tech og fik overrakt titel som ”Distrubutor of the year”.

Sjørup Group har i mange år været distributør for Carraro, men det hele tog for alvor fat for 3 år siden, da Sjorup Group byggede nyt varelager og satte stort fokus på netop aksel og transmissions dele til off-highway segmentet fra Carraro.

”Et tæt samarbejde med såvel vores mange kunder inden for forskellige segmenter, kombineret med en helt unik viden der ligger i Sjørup og i et tæt samarbejde med Carraro, har i dag ført til at Sjørup har et af de største lagre af Carraro dele i verden. Dette indeholder en lang række komponenter, herunder også svært tilgængelige dele, der har sat os i en helt unik position. En position som Carraro med denne hæder som ”Distributor of the year” giver os den mest fornemme anerkendelse af”, udtaler reservedelschef ved Sjørup Group, Steffen Sørensen.

I dag har Sjørup Group, med hovedsæde i Sjørup mellem Viborg og Holstebro, et lager med mere end 50.000 originale varenummer. Sjørup har specialiseret sig i eftermarkeds distribution af aksel og transmissions dele, hydraulikkomponenter og dieselindsprøjtningssystemer og samarbejder udelukkede med de største og mest anerkendte brands i verden såsom: Carraro Drive Tech, DANA-SPICER, ZF, Rexroth og Bosch.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk