SET styrker de lokale erhvervsnetværk

Foto: Thomas Rosenkrands
ERHVERV:

I skrivende stund er der seks lokale erhvervsnetværk, som alle ligger i Salling. Men det ønsker Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter (SET) at udvide, så der også kommer et erhvervsnetværk i 7840 Højslev.

- Ligesom vi er bredt tilstede lokalt med vores tre satellitkontorer, ønsker vi også at være bredt til stede med vores lokale erhvervsnetværk, begynder erhvervskonsulent Thomas Rosenkrands. Vi er allerede godt repræsenteret i 7870 Roslev området med fem netværk og er også repræsenteret i 7860 Spøttrup området med et enkelt erhvervsnetværk. Derfor finder vi det naturligt at starte et netværk op i 7840 Højslev området.

Hovedformålet med SET’s lokale erhvervsnetværk er at bidrage til at skabe lokal erhvervsudvikling ved hjælp af tre hovedaktiviteter: 1) arrangere lokale erhvervsaktiviter, 2) skabe bedre rammer for styrket lokalt samarbejde og 3) fortælle de gode erhvervshistorier og dermed få talt erhvervet op, hvor det hører hjemme.

De lokale erhvervshistorier bliver fortalt med udgangspunkt i medlemmernes egne historier eller nyheder, og Thomas Rosenkrands oplyser, at man i både 2016 og 2017 nåede op på ca. et medieindslag om dagen i gennemsnit. SET’s lokale erhvervsnetværk inddrager også så vidt muligt virksomhedens fysiske placering i pressematerialet, så den lokale egn hver gang bliver forbundet med gode erhvervshistorier.

 

Det kommende erhvervsnetværk bliver samtidig en styrkelse af de eksisterende lokale erhvervsnetværk, hvor netværksaktiviteterne de fleste gange er åbne for deltagere fra alle erhvervsnetværk.

- Jo flere virksomheder vi kan samle, desto større muligheder giver vi de enkelte medlemmer i netværkene. Det betyder, at de knapt 100 medlemmer vi har i de seks eksisterende erhvervsnetværk får mulighed for at møde en række potentielle nye samarbejdspartnere, når det nye netværk etableres – og vise versa, forklarer Thomas Rosenkrands. Han tilføjer, at muligheden for at tage specifikke emner med tværgående interesse op, kunne være en fremtidig måde at styrke samarbejdet i de lokale erhvervsnetværk.

I første omgang holder SET et uforpligtende opstartsmøde på Højslev Kro den 9. oktober kl. 17-18, hvor alle interesserede erhvervsfolk er velkomne. Det er gratis at deltage, men tilmelding via SET’s hjemmeside er nødvendig. Efter mødet vurderes interessen for et erhvervsnetværk i 7840 Højslev, men SET oplyser, at der allerede er en god forhåndsinteresse, og at de første virksomheder har tilmeldt sig erhvervsnetværket.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk