SET skaber kontakter - Fra Helsinki til Hannover

ERHVERV:

Torsdag d. 9. marts havde SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter besøg af handelsrådgiver Hanna Törmänen og handelsråd Troels Jakobsen fra den danske ambassade i Helsinki.

Under besøget mødtes Hanna og Troels med fem lokale eksportvirksomheder, der fik aktuel sparring om mulighederne på det finske marked.

-Det finske marked ligger med sine store produktionstunge virksomheder godt til Skiveegnens mange underleverandører, forklarer projektleder Frank Petersen fra SET, der uddyber: -Faktisk var det fjerde, men bestemt ikke sidste, gang lokale virksomheder fik mulighed for at mødes med Hanna og Troels.

Frank Petersen fortæller, at SET og ambassaden inden længe sætter fokus på den finske værfts- og skibsindustri – et tema, som helt klart også vil være af interesse for en række lokale virksomheder. –Vi orienterer om det, så snart der er et konkret program, lover han.

Penge til opstart i Tyskland
-Men vi stopper ikke der, for allerede onsdag d. 19. april har vi fokus på Tyskland, når vi igen får besøg af Sørensen Connecting Markets og Hannover Impuls, fortsætter Frank Petersen.

Helt ekstraordinært kan danske virksomheder via organisationen Hannover Impuls få tyske midler til at komme i gang på det tyske marked. Og hvis den enkelte virksomhed har behov for at undersøge markedsmulighederne inden beslutningen træffes, er der også mulighed for at få hjælp og tilskud til dette.

-Vi håber selvfølgelig, at Skiveegnens virksomheder er interesserede i at høre nærmere om det attraktive tilbud – og har derfor inviteret Benny Sørensen fra Sørensen Connecting Markets og repræsentanter fra HannoverImpuls til Skive, hvor de i løbet af dagen vil afholde individuelle møder af 1 times varighed med virksomhederne, siger Frank Petersen, der opfordrer interesserede virksomheder til at tilmelde sig hos SET.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk