SET inviterer til kursus om anmeldelsesportaler

ERHVERV:

Sælger du et produkt, ydelse eller oplevelse?

Har du overvejet om dine kunders anbefaling kan skabe nye kunder?

Få værdifuld feedback fra dine kunder med anmeldelser på Trustpilot og/eller Tripadvisor.

Styrk dit omdømme med valide anmeldelser fra dine kunder og gør det tydeligt for nye kunder hvorfor de skal vælge dig og ikke konkurrenten.

Med den rette feedback fra dine kunder kan du blive endnu bedre til at give dine kunder god service og fastholde dem i butikken.

SET afholder et infomøde om de to anmeldelsesportaler Trustpilot  og Tripadvisor.
Her bliver du klogere på hvordan du kan bruge disse til markedsføring, salg og ikke mindst øge tilliden blandt dine eksisterende og potentielle kunder. 

Tripadvisor: 

TripAdvisor er et rejsewebsted, som hjælper rejsende med at planlægge og reservere den perfekte rejse. TripAdvisor giver tip fra millioner af brugere gennem verdens største rejsefællesskab som over 250 mio. brugeranmeldelser og sitet har hver måned 340 mio. unikke besøgende. 

4,9 mio. indkvarteringssteder, restauranter og seværdigheder er allerede at finde på TripAdvisor. For virksomheder i oplevelesesøkonomien er platformen derfor en unik mulighed for at nå ud til millioner af turister og rejsende. Med TripAdvisor for Business kan virksomheder oprette virksomhedssider og kommunikere direkte med eksisterende og potentielle kunder - før, under og efter oplevelsen.

TripAdvisor er en brugervenlig platform - lige til at gå til - så det er bare med at komme igang

Trustpilot:

Trustpilot er et website hvor forbrugere rater en virksomhed eller et brand. Fokus er på hvorvidt den lovede service/vare leveres som aftalt. En af Trustpilots væsentligste funktioner er at advarer den potentiele kunde mod evt. snyd, dårlig service, mv. og dermed giver dem en større sikkerhed for tilfredshed med købet.

Brugere anmelder virksomheder på Trustpilot med 1-5 stjerner og en beskrivende dokumentation. Virksomheder har mulighed for at give genmæle og adviseres hver gang der er nogen der anmelder dem.


Undervisere:

Søren Sieg Jensen fra Cykelpartner  bruger Trustpilot og opfordrer alle kunder til at vurdere deres køb. Søren fortæller om Trustpilot og om hvordan det styrker dit omdømme og ikke mindst skaber større salg, hvis man bruger det korrekt.

Tina Hartmeyer har en stor erfaring med erhvervsturisme og vil fortælle om, hvordan du med Tripadvisor kan få potentielle kunder til at vælge DIG som ferie- eller oplevelsesdestination.


Program:
Kl. 8.30 morgenkaffe og rundstykker
Kl. 8.45 Tripadvisor v. Tina Hartmeyer
kl. 9.15 Trustpilot v. Søren Sieg Jensen
kl. 10.00 Tak for i dag samt tid til spørgsmål og networking

Tilmelding dig her

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk