SET inviterer til Åbent hus - der er igen liv og lys i Skive Elværk

Foto: SET
ERHVERV:

Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade. For at markere flytningen og vise huset frem, slår SET dørene op til en afslappet Åbent Hus eftermiddag i de nye, gamle lokaler onsdag den 30. januar kl. 15-17.

SETs bestyrelse og medarbejdere håber at se virksomheder, iværksættere, samarbejdspartnere, naboer og venner af huset - samt alle andre, der har lyst til at den gamle industribygning.

Erhvervskonsulent Signe Bak Jørgensen fortæller: -Efter den officielle velkomst kl. 15 er der ikke andre programpunkter end rundvisning i huset, netværk, snacks og fadøl.

-Det kræver ingen tilmelding og vi har absolut ingen forventning om, at gæsterne har noget med - vi vil bare gerne vise huset frem, understreger hun og slutter med en opfordring: -Kig forbi til et par hyggelige timer – eller måske bare i 10 minutter, hvis det er den tid, du har.  

På dagen inviterer SET desuden til foredrag med bestseller forfatter Dennis Nørmark: ”Pseudoarbejde: Hvordan vi fik travlt med at lave ingenting”. Til forskel fra eftermiddagens frie former, kræver deltagelse i foredraget tilmelding senest den 28. januar. Læs mere på www.skiveet.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk