Scantruck lader sig udfordre af egen messe

Foto: Scantruck
ERHVERV:
Satser på igen at slå rekorder for ScanMek
– Nøgternt set var det helt klart for optimistisk, da vi satsede på at sætte nye rekorder på ScanMek 2015 i januar. Det burde ikke kunne lade sig gøre igen-igen at få flere besøgende og sælge mere på en weekend, end vi allerede havde gjort på den foregående messe. Men det umulige viste sig muligt, og vi er altid klar til at udfordre rekorderne. Dermed er det også os selv, vi udfordrer med ScanMek 2016 den 22. og 23. januar.
Henrik Kirketerp-Møller, salgschef hos Scantruck A/S, er uforbederlig optimist. Udviklingen i Scantrucks egen årlige maskinudstilling, ScanMek, viser at han har noget at have optimismen i. År for år har Scantruck-folkene sat næsen op efter ”mere”. De er gået målrettet efter, at den næste ScanMek altid skal være bedre. Således også, når der ringes ind til to dage med masser af maskiner og tilbehør i januar.
 
Succes forpligter
– På ScanMek 2015 havde vi besøg af lige i omegnen af 4000 gæster, og vi solgte maskiner for 23,5 millioner kroner. Det var nye rekorder, som faktisk rystede os selv. Men år for år hænger ScanMek stadig bedre fast som tradition i maskinfolkets bevidsthed. Og selvfølgelig kan vi gøre det igen – og lidt til, erklærer Henrik Kirketerp-Møller.
– Succes forpligter. Det er vi klar over. Derfor véd vi også, at vi skal byde på en ScanMek, som det er værd at køre efter. For et par år siden inviterede vi for første gang et bredt udsnit af Scantrucks faste leverandører til at være med på ScanMek. Det blev en succes fra første færd, og derfor blev også ScanMek 2015 i udvidet udgave. På den kommende ScanMek i januar scorer vi så hattrick og tilmed med flere både producenter og importører af tilbehør end tidligere, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller.
 
Pølsemanden kommer
En endnu mere indarbejdet tradition holdes også i hævd, når dørene slås op til ScanMek 2016 den 22. og 23. januar.
– Pølsemanden ruller naturligvis sin pølsevogn ind og sørger for at have rigeligt med stegte med brød i beredskab. Lige som vi byder på både kaffe, øl og vand. I vores store brugtcenter rigger vi igen an med varm suppe. Lidt godt til ganen hører til en ScanMek, siger Henrik Kirketerp-Møller.
Hovedelementerne vil dog være maskinerne, som Scantruck kan byde på et righoldigt og bredt udvalg af. Firmaet er dansk importør og forhandler af en række af markedets mest markante mærker. Verdens førende producent af teleskoplæssere, franske Manitou, har valgt Scantruck som dansk ambassadør. Det samme har Komatsu med hele programmet af små og store entreprenørmaskiner. Scantruck har tillige Atlas-Weycor og Mustang på programmet for mini- og midilæssere. I den helt tunge ende af spektret byder Scantruck på store knusere og sortere fra McCloskey.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk