Salling El Service styrker relationen til Jebjerg

Foto: TR Consult
ERHVERV:

Salling El Service med adresse i Roslev offentliggjorde i starten af august overtagelsen af El-Fagmanden i Jebjerg. Salling El Service ønsker fra start at styrke forholdet til Jebjerg og har derfor meldt sig ind i Jebjerg Erhvervsnetværk. Virksomhedens ejere er i forvejen medlem i erhvervsnetværkene i Roslev og Durup.

Indehaverne af Salling El Service har fart på i deres forretning. Nikolaj Feldager Lauritsen og Gert Nygaard Laursen har et drive udover det sædvanlige og ambitionerne rækker langt. I deres makkerskab har de en mission om at være Sallings foretrukne el-installatør. Og så handler det om at være forrest. Både i forhold til service, håndværk i særklasse og med gode relationer til både privat- og erhvervskunder.

Med overtagelsen af El-Fagmanden i Jebjerg har de et klart budskab, som de ønsker frem: ’Vi vil gerne være synlige i Jebjerg, så nye og gamle kunder ved, at vi fortsat servicerer Jebjerg med tidligere indehaver Holger Markussen ved roret. Når tiden kommer til, at han ønsker at gå på pension, så er vi der til at tage over’, fortæller Nikolaj Feldager Lauritsen.

Salling El Service har netop meldt sig ind i erhvervsnetværket i Jebjerg, da de mener netværket kan være med til at opbygge og styrke relationer i Jebjerg. Virksomhedens indehavere er i forvejen medlem af tilsvarende erhvervsnetværk i Roslev og i Durup. At virksomheden nu er repræsenteret med medlemskab i 3 byer har flere årsager. Nikolaj Feldager Lauritsen begrunder det således: ’Som lokal erhvervsdrivende er det vigtigt at bakke op om det lokale erhvervsliv. Men i Salling er lokalsamfundet delt op i mindre lokalsamfund. Derfor har vi valgt at støtte op om aktiviteterne i erhvervsnetværkene i både Jebjerg, Roslev og Durup.’

Han oplyser desuden, at der udelukkende har været positive tilbagemeldinger på nyheden om generationsskiftet ved overtagelse af El-Fagmanden. ’Hovedkunderne i Jebjerg er glade for, at vi bliver på den samme adresse i Jebjerg. De vil lære os at kende, som en ung og dynamisk virksomhed, der bliver i faget og kan være en fast partner i mange år frem’, fortæller han til afslutning.  

Overtagelsen af El-Fagmanden markeres d. 15. september, hvor Salling El Service A/S og El-Fagmanden inviterer forretningsforbindelser, kunder, venner og familie til reception.

Baggrundsinfo om Salling El Service A/S:
El-installatør Nikolaj Feldager Lauritsen har drevet virksomhed i Skive siden 2007, hvorefter han i 2014 overtog Salling El Service A/S i Roslev, efter den tidligere ejer Svend Aage Balle. Ligeledes i 2014 fusionerede Salling El Service A/S med vindmøllefirmaet GNL-Service med Gert Nygaard Laursen som ejer. Begge virksomheder drives i dag af Nikolaj Feldager Lauritsen & Gert Nygaard Laursen.

Salling El-Service overtog El-Fagmanden pr. 1. august 2016.
Det markeres med en reception torsdag d. 15. september kl. 14.00 – 18.00 på adressen Roslevvej 15-17 i Jebjerg.

Du kan læse mere om Salling El-Service A/S på hjemmesiden: http://www.sallingel.dk/

Og om GNL Service A/S: http://www.gnlservice.dk/

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk