Roadshow - et nyt tiltag fra SET

Foto: TR Consult
ERHVERV:

SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har de kommende uger planlagt en række roadshows i form af møder 6 steder i Salling, hvor direktør Uffe Frovst og erhvervskonsulent Thomas Rosenkrands mødes med erhvervslivet i lokalområderne.

-Roadshow? Hvad i alverden er nu det, forestiller jeg mig, at mange tænker. Sådan siger erhvervskonsulent Thomas Rosenkrands fra SET, der iler med en forklaring: -Vi vil gerne mødes med erhvervslivet i hele kommunen – for at drøfte, hvordan vi sammen skaber mere vækst og udvikling lokalt.

Omdrejningspunktet for de enkelte møder er de allerede eksisterende lokale erhvervsnetværk, men Thomas Rosenkrands håber at se alle interesserede virksomhedsledere ved de planlagte roadshows.

- SET vil være vært ved lidt at spise og drikke undervejs i møderne, der forventes at vare en times tid, fortæller Thomas Rosenkrands, der tilføjer, at også SET's nye direktør, Uffe Frovst, deltager i møderne for at få lejlighed til drøfte vækst og erhvervsudvikling med lokale erhvervsledere.

SETs Roadshows afholdes følgende steder: Sport & Event Jebjerg 23/1 - Salling Hallerne, Roslev 24/1 - Sundsøre Hallen, Breum 24/1Pulsen, Balling 30/1 - JAMO Huset, Glyngøre 5/2 og Durup Hallen 8/2. Mere om tid, sted og indhold kan ses på SETs hjemmeside www.skiveet.dk under Arrangementer.

-Efter de seks roadshows, planlægges flere møder lokalt - i det omfang, der er interesse for det, forklarer  Thomas Rosenkrands, der glæder sig til at møde det lokale erhvervsliv i de områder af kommunen, som han endnu ikke kender så godt.

Han understreger, at resten af kommunen naturligvis ikke bliver glemt. -De første møder her i januar / februar er fastlagt for at få skudt projekt Roadshow igang. Hvis der er interesse for det hos erhvervslivet, lægger vi hellere end gerne roadshows i f.eks. i Nordfjends, Rødding, Hem, på Fur, i et industrikvarter i Skive – eller hvor der nu måtte være et ønske om det. Dels for at mødes med erhvervslivet og dels for at få fornemmelsen af, om der kunne være interesse for at samles i et lokalt erhvervsnetværk efterfølgende. 

-Kontakt mig, hvis du mangler et lokalt erhvervsnetværk netop i dit område – eller hvis du mener, at vi skal stable et møde på benene, hvor vi kan drøfte, hvordan vi i fællesskab kan arbejde for at skabe yderligere vækst og udvikling, lyder det fra erhvervskonsulenten, der gør opmærksom på, at det er gratis at deltage i roadshow-møderne, men at tilmelding er nødvendig via www.skiveet.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk